Libnet.ro
UNICEF

06:45

Top 30 Producatori de componente auto din Europa. Vezi cine a tinut piept crizei in 2012.

România Liberă România Liberă,
Top 30 Producatori de componente auto din Europa. Vezi cine a tinut piept crizei in 2012.

Rivalitatea din sectorul auto, alimentata si de criza economica, este una la cote maxime nu doar intre producatorii de masini, ci si intre cei de componente. Vedeti intr-un top al publicatiei Automotive News Europe care sunt primii 30 producatori auto de componente din Europa, dar mai ales care dintre ei a reusit sa aiba crestere intr-un 2012 in care majoritatea au incheiat anul pe minus. Vezi TOP 30 producatori componente auto in imaginile de mai sus. Topul este realizat in functie de . continuă pe România Liberă

Piata auto din Europa isi revine

Piata auto europeana a inceput sa isi revina, odata cu iesirea din recesiune a zonei euro, potrivit unui anunt al companiei Ford Motor, care a anuntat o crestere de 9% a livrarilor in luna iulie pe 19 piete europene, informeaza presa internationala.

Avans in sectorul minier din Europa

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa au crescut, vineri, in special cele ale companiilor miniere, dupa aparitia informatiei privind avasul peste asteptari al productiei industriale din China.

Top: cele mai bune universitati din lume

Mii de studenti tintesc an de an universitatile de prestigiu din intrega lume, datorita oportunitatilor de cariera pe care le ofera. Wall-Street. ro iti prezinta cele mai bune universitati din lume, top dominat de institutiile de invatamant americane,.

Marile puteri ale lumii privesc spre acest stat din Europa. Va dobori un record mondial, sub ochii lor

Nu se intampla nici in China, nici in Brazilia, nici in Golful Persic, ci in Turcia, unde va fi construit cel mai mare aeroport din lume. El va fi deschis in 2017 sau 2018 si va primi 150 de milioane de pasageri pe an.

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )