Libnet.ro
UNICEF

07:45

Avans in sectorul minier din Europa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Avans in sectorul minier din Europa

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa au crescut, vineri, in special cele ale companiilor miniere, dupa aparitia informatiei privind avasul peste asteptari al productiei industriale din China. continuă pe Ziarul Bursa

Luxemburg are cel mai ridicat salariu minim din Europa. Romania, clasata pe penultimul loc

Salariul minim legal in Belgia este de 1. 502 euro brut, al doilea salariu minim cel mai ridicat din Europa dupa Luxemburg ,1. 874 de euro, au relatat vineri ziarele Le Soir si De Standaard pe baza datelor furnizate.

Luxemburg, cel mai MARE salariu minim din Europa. Pe ce loc se afla Romania.

Salariul minim legal in Belgia este de 1. 502 euro brut, al doilea salariu minim cel mai ridicat din Europa dupa Luxemburg 1. 874 de euro), au relatat vineri ziarele Le Soir si De Standaard pe baza datelor furnizate de Eurostat si citate de agentia Belga, conform Agerpres. Salariul minim a crescut cu 29% in zece ani in Belgia si 36% in Luxemburg. Ambele tari sunt urmate indeaproape de Olanda, unde salariul minim este de 1. 478 de euro crestere de 18%), Franta cu 1. 430 de euro crestere de 30%) .

Marile puteri ale lumii privesc spre acest stat din Europa. Va dobori un record mondial, sub ochii lor

Nu se intampla nici in China, nici in Brazilia, nici in Golful Persic, ci in Turcia, unde va fi construit cel mai mare aeroport din lume. El va fi deschis in 2017 sau 2018 si va primi 150 de milioane de pasageri pe an.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )