Libnet.ro
UNICEF

18:00

Top 5 cele mai prietenoase orase din lume

Adevărul Adevărul,
Top 5 cele mai prietenoase orase din lume

Un zambet calduros din partea unei persoane de pe strada sau un salut voios din partea alteia la intrarea intr-un local te fac sa te simti mai aproape de casa atunci cand te afli printre straini. continuă pe Adevărul

Pentru doritorii de senzatii tari! Iata care sunt cele mai infricosatoare locuri de pe pamant!

De la orase abandonate ori biserici construite din oase exhumate si pana la catacombe stranii si parcuri de distractie ce par mai degraba desprinse din filmele horror, iata care sunt, conform cntraveler. com, cele mai infricosatoare locuri din intreaga lume!.

Fabulos! Cum arata cel mai scump apartament din lume

Cum ar fi sa locuiesti intr-un penthouse imens situat la etajul 96 al celui mai nou si mai inalt Penthouse din New York? Sa simti ca ai lumea la picioare, sa te trezesti in fiecare dimineata admirand o priveliste de vis si sa te bucuri zilnic de lux? Iata cum arata cel mai scump apartament din lume!.

Toamna se numara inovatiile. Apple a lansat cea mai SUBTIRE tableta din lume. Iata cum arata

Toamna se numara inovatiile la Apple! Aseara, producatorul american a lansat cea mai subtire tableta din lume, iPad Air 2, dar si ecranul cu cea mai mare rezolutie din lume, de 5K, ce are cu 67 la suta mai.

FOTO Cele mai ciudate competitii din lume

Cei care au talente inutile pot gasi, daca-si dau silinita, oameni asemeni lor si se pot angaja in competitii care mai de care mai ciudate si amuzante. Asa aflam ca exista concursuri de skandenberg cu degetele de la picioare sau campionate de sex in aer.

Cinci morti in inundatii. Sunt cele mai abundente precipitatii din ultimii 40 de ani, din Tenerife

Romania se va confrunta cu un val de frig, in vreme ce vestul Europei se lupta cu inundatiile. Cinci persoane au murit din cauza puhoaielor care au facut ravagii in Tenerife. Zona a fost distrusa in urma unor.

In vizita la unul dintre cele mai frumoase birouri din constructii: cum arata sediul Barrier

Cand vorbesti de o firma de constructii deseori te duci cu gandul la o hala de productie in care este concentrata cea mai mare parte a angajatilor si, in unele situatii, la un sediu de birouri din Capitala in care isi deruleaza activitatea.

Situatie INEDITA pentru CEL MAI PUTERNIC OM din lume

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a comentat un incident in care cardul sau bancar a fost refuzat la un restaurant din New York, precizand, in cursul unei conferinte in care a anuntat masuri privind.

Surprize marca Apple! Care sunt cele mai noi produse si servicii lansate de celebrul brand!

Ieri a avut loc o conferinta Apple, in cadrul careia au fost prezentate cele mai noi gadget-uri si servicii ale prestigiosului brand, precum noul model de iPad Air, cea mai subtire tableta din lume, un nou model de iMac, dar si serviciul Apple Pay, care ransforma iPhone 6 intr-un card de credit. Reprezentantii Apple au facut insa si o gafa, lasand sa le scape detalii despre viitoare produse! .

Evadare in cea mai insorita tara din Europa, cu care vei intra pentru totdeauna intr-o relatie de calatorie

Dependenti de calatorii? Mihai Neicu, proprietarul companiei de paza si securitate Nei Holding, va recomanda o vacanta in cea mai insorita destinatie din lume. Vorbim despre Spania, unde soarele straluceste pe cer 300 de zile pe an si care va poate.

Targul Angajatori de Top: Cele mai multe joburi sunt in domeniul ITC, dar si in domeniile bancar, inginerie si retail

Cele mai multe joburi de la Targul Angajatori de Top, care are loc vineri si sambata la Sala Palatului din Bucuresti intre 10:00 - 17:00, sunt din domeniul tehnologiei. Pe scurt, tinerii care au competente de ITC au mai multe sanse sa isi gaseasca un job, dar exista oportunitati si pentru cei care au pregatire in domeniul financiar, in retail, inginerie sau in domeniul hotelier.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1983 seconds )