Libnet.ro
UNICEF

09:30

FOTO Cele mai ciudate competitii din lume

Adevărul Adevărul,
FOTO Cele mai ciudate competitii din lume

Cei care au talente inutile pot gasi, daca-si dau silinita, oameni asemeni lor si se pot angaja in competitii care mai de care mai ciudate si amuzante. Asa aflam ca exista concursuri de skandenberg cu degetele de la picioare sau campionate de sex in aer. continuă pe Adevărul

Pentru doritorii de senzatii tari! Iata care sunt cele mai infricosatoare locuri de pe pamant!

De la orase abandonate ori biserici construite din oase exhumate si pana la catacombe stranii si parcuri de distractie ce par mai degraba desprinse din filmele horror, iata care sunt, conform cntraveler. com, cele mai infricosatoare locuri din intreaga lume!.

Fabulos! Cum arata cel mai scump apartament din lume

Cum ar fi sa locuiesti intr-un penthouse imens situat la etajul 96 al celui mai nou si mai inalt Penthouse din New York? Sa simti ca ai lumea la picioare, sa te trezesti in fiecare dimineata admirand o priveliste de vis si sa te bucuri zilnic de lux? Iata cum arata cel mai scump apartament din lume!.

Toamna se numara inovatiile. Apple a lansat cea mai SUBTIRE tableta din lume. Iata cum arata

Toamna se numara inovatiile la Apple! Aseara, producatorul american a lansat cea mai subtire tableta din lume, iPad Air 2, dar si ecranul cu cea mai mare rezolutie din lume, de 5K, ce are cu 67 la suta mai.

FOTO. Cele mai renumite si bizare expozitii de cranii si oase din lume. Cum arata cea din ROMANIA

In multe cripte, catacombe, capele si monumente din lume, scheletele umane sunt expuse publicului.

FOTO Cele mai bine cotate hoteluri din Europa

Pentru amatorii de calatorii, publicatia Business Insider a realizat o lista cu cele mai bune hoteluri europene, pe primul loc aflandu-se un hotel din Ungaria.

Cele mai ciudate confesiuni facute de mame

Cum sunt mamele din ziua de azi? Ce gandesc ele cu adevarat? Ce secret se ascunde in spatele meseriei de mama? Today. com a realizat un sondaj de opinie la care au participat peste 25. 000 de femei pentru.

Top 5 cele mai prietenoase orase din lume

Un zambet calduros din partea unei persoane de pe strada sau un salut voios din partea alteia la intrarea intr-un local te fac sa te simti mai aproape de casa atunci cand te afli printre straini.

Cinci morti in inundatii. Sunt cele mai abundente precipitatii din ultimii 40 de ani, din Tenerife

Romania se va confrunta cu un val de frig, in vreme ce vestul Europei se lupta cu inundatiile. Cinci persoane au murit din cauza puhoaielor care au facut ravagii in Tenerife. Zona a fost distrusa in urma unor.

In vizita la unul dintre cele mai frumoase birouri din constructii: cum arata sediul Barrier

Cand vorbesti de o firma de constructii deseori te duci cu gandul la o hala de productie in care este concentrata cea mai mare parte a angajatilor si, in unele situatii, la un sediu de birouri din Capitala in care isi deruleaza activitatea.

FOTO Cel mai bine cotate hoteluri din Europa

Pentru amatorii de calatorii, publicatia Business Insider a realizat o lista cu cele mai bune hoteluri europene, pe primul loc aflandu-se un hotel din Ungaria.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )