Libnet.ro
UNICEF

16:31

Fabulos! Cum arata cel mai scump apartament din lume

ADPM ADPM,
Fabulos! Cum arata cel mai scump apartament din lume

Cum ar fi sa locuiesti intr-un penthouse imens situat la etajul 96 al celui mai nou si mai inalt Penthouse din New York? Sa simti ca ai lumea la picioare, sa te trezesti in fiecare dimineata admirand o priveliste de vis si sa te bucuri zilnic de lux? Iata cum arata cel mai scump apartament din lume!. continuă pe ADPM

increderea investitorilor germani, la cel mai redus nivel din ultimii doi ani

Increderea investitorilor germani a scazut, luna aceasta, pana la cel mai redus nivel din ultimii doi ani, semn ca economia tarii are probleme.

Apetitul pentru tranzactii atinge cel mai inalt nivel din ultimii ani si indica o revenire la nivelul din 2006

Conform celui de-al unsprezecelea studiu bi-anual EY, Global Capital Confidence Barometer, 40% dintre companii intentioneaza sa faca achizitii in urmatoarele 12 luni - cel mai mare procent din ultimii trei ani, potrivit unui comunicat remis azi redactiei.

EY: Apetitul pentru fuziuni si achizitii, la cel mai inalt nivel din ultimii ani

Circa 40% dintre companii intentioneaza sa faca achizitii in urmatoarele 12 luni cel mai mare procent din ultimii trei ani, conform celui de-al unsprezecelea studiu bi-anual EY, Global Capital Confidence Barometer. Studiul are la baza un sondaj.

Irina Begu, la cel mai bun rezultat din 2014. S-a calificat in semifinale la Moscova

Irina Begu a obtinut cel mai bun rezultat al sezonului, reusind sa se califice in semifinalele Kremlin Cup, turneu care se desfasoaraa la Moscova si care este dotat cu premii de 710. 000 de dolari. in sferturile.

Statele Unite, deficitul bugetar coboara: cel mai jos nivel din 2007

Guvernul federal al Statelor Unite a anuntat in anul fiscal 2014, incheiat la finalul lunii septembrie, cel mai scazut nivel al deficitului bugetar din 2007, inainte de recesiune, respectiv 483 miliarde de dolari, conform datelor Trezoreriei americane,.

Odegaard, cosmarul Stelei, cel mai tanar fotbalist din istoria preliminariilor CE

Norvegianul Martin Odegaard a devenit cel mai tanar fotbalist care a evoluat vreodata in preliminariile Campionatului European de fotbal. Odegaard a evoluat in partida Norvegia - Bulgaria, scor 2-1.

Faze Tari: A facut sex cu 1.000 de masini in 48 de ani; Cel mai ciudat sport din lume vine din Cehia. Concurentii se lupta cu placi de lemn pe cap; Cum arata femeia care si-a injectat steroizi timp de 20 de ani! Toti cei care o vad sunt socati

E viral pe net! Michelle Obama danseaza cu un nap!Michelle Obama, prima doamna a Statelor Unite, nu pierde nicio ocazie pentru a promova alimentatia. Nu e de glumit! Cum reactioneaza femeile la bautura. Alcoolul si distractia merg mana in mana, iar cele mai amuzante incidente se petrec in timpul petrecerilor.

Barbut, AdePlast: 2014 este cel mai neprietenos an din istoria companiei. Este o piata care si-a pierdut total directia

Anul 2014 este cel mai neprietenos din istoria de 18 ani a companiei, piata constructiilor pierzandu-si directia, sunt cuvintele omului de afaceri Marcel Barbut, proprietar al AdePlast, unul dintre cei mai mari producatori de materiale de.

O vara de cosmar: Romania, la cel mai mare declin din UE al lucrarilor de constructii

Romania a inregistrat in luna august cea mai abrupta scadere a pietei constructiilor la nivel european, de 15,6%, raportat la luna similara a anului trecut, mult peste declinul din UE, de 0,8%, potrivit datelor prezentate vineri de Eurostat, si date.

Lucrarile de constructii din Romania, cel mai mare declin din UE, in august

Piata romanesca de constructii a inregistrat in august cea mai mare contractie la nivelul Uniunii Europene, de 15,6%, raportat la luna similara a anului trecut, mult peste declinul din UE, de 0,8%, potrivit datelor prezentate de Eurostat.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )