Libnet.ro
UNICEF

01:05

TOP 7 Cele mai violente accidentari de la Sochi. Un roman intra in top (slide foto)

Online Sport Online Sport,
TOP 7 Cele mai violente accidentari de la Sochi. Un roman intra in top (slide foto)

Jocurile Olimpice de la Sochi au adus si momente dramatice din cauza accidentarilor. Iata mai jos cele mai importante sapte cazaturi de la Olimpiada de Iarna 2014. continuă pe Online Sport

TOP 10 cele mai amuzante imagini din lumea sportului

Nu exista sportiv care sa nu fi fost surprins intr-o ipostaza amuzanta de-a lungul carierei asa ca am colectionat cele mai tari imagini surprinse de ochiul ager al fotografilor.

Top 5 cele mai bune locuri de dormit din toata lumea

Am inceput deja sa intelegem cat de important este somnul in viata noastra. Somnul insuficient nu doar contribuie la riscuri semnificative pentru sanatate, dar reprezinta si pierderi materiale importante din cauza diminuarii productivitatii. insa, exista anumite locuri pe pamant in care somnul este considerat un bun de pret, locuri care ar trebui sa ne serveasca drept exemplu demn de urmat.

Top 10 cele mai bune alimente pentru copilul tau

O alimentatie sanatoasa este vitala pentru copii ca sa dezvolte minti si trupuri sanatoase. Daca un copil invata de mic sa prefere alimente sanatoase, va avea obiceiuri sanatoase care il vor urma toata viata,.

Radu Beligan, printre cele mai puternice 100 de personalitati in divertisment la nivel mondial

Radu Beligan a fost inclus intr-un top al celor mai puternice o suta de personalitati din lume din domeniul divertismentului, alaturi de actorul roman in clasament regasindu-se numeroase celebritati de toate.

Top 10 cele mai cool clase business ale companiilor aeriene

Majoritatea companiilor aeriene, de la Singapore Airlines ori Virgin Atlantic si pana la Emirates sau Air France, pun la dispozitia pasagerilor, incepand cu anul 2014, clase business upgradate, redefinind astfel ideea de lux si confort la cote maxime.

Republica Moldova a inregistrat o crestere economica de 8 procente, printre cele mai mari din regiune

Republica Moldova a inregistrat o crestere economica de 8% anul trecut, printre cele mai mari din regiune, a anuntat, marti, ministrul Economiei de la Chisinau, Valeriu Lazar, citat de Agerpres. Productia.

Cat costa cele mai scumpe cizme din lume?

In Anvers se afla cele mai scumpe cizme din lume, in valoare de 2. 4 milioane de euro. Zecile de mii de diamante incrustate justifica, in mare parte, pretul piperat al pieselor vestimentare.

The Mask - una dintre cele mai mari operatiuni de spionaj informatic din istorie

Kaspersky Lab a descoperit The Mask una dintre cele mai avansate operatiuni de spionaj cibernetic la nivel global descoperite pana in prezent, datorita complexitatii setului de instrumente utilizate de catre atacatori.

The Mask, una dintre cele mai avansate operatiuni de spionaj informatic descoperite, vizeaza institutii si companii din 31 de tari, anunta Kaspersky

Kaspersky Lab a anuntat ca a descoperit The Mask, una dintre cele mai avansate operatiuni de spionaj cibernetic la nivel global. Atacatorii vorbitori de limba spaniola vizeaza institutii guvernamentale, companii din domeniul energiei, petrolului si gazelor si alte victime foarte importante, prin intermediul unui set de instrumente malware mixte si neobisnuit de sofisticate. Victimele sunt din 31 de tari din intreaga lume - din Orientul Mijlociu si Europa pana in Africa sau America de Nord si Sud.

Tarile din spatiul postsovietic ofera cele mai mari recompense pentru campionii de la Olimpiada de la Soci

Azerbaidjan, Kazahstan, Belarus si Ucraina sunt tarile care promit printre cele mai mari recompense pentru sportivii care vor cuceri medalii la Jocurile Olimpice de iarna de la Soci, insa asteptarile ca reprezentantii lor sa urce pe podium sunt mici, potrivit zf. ro.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )