Libnet.ro
UNICEF

09:00

Top ceasuri clasice pe care nu trebuie sa le ratezi de Black Friday

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Top ceasuri clasice pe care nu trebuie sa le ratezi de Black Friday

Pentru cei care prefera ceasurile clasice in locul celor mai noi smartwatch-uri , retailerii Watchshop. ro si Elefant. ro au publicat cataloagele cu oferte de Black Friday. Care sunt ceasurile cu cele mai mari reduceri?. continuă pe Wall-Street Ro

Cateva dintre cele mai mari reduceri pe care le are eMAG de Black Friday 2015

Black Friday 2015 debuteaza la eMAG in dimineata zilei de 20 noiembrie. Pana atunci, trebuie sa stii aceste produse, sunt la un pret foarte bun, mai ales iPhone 6.

inchirierea rochiilor de gala, un nou serviciu care profita de Black Friday 2015

Dressbox este un serviciu de inchiriat tinute de gala, iar de acest Black Friday a oferit cateva reduceri de pret.

EvoMag.ro: Mai avem 45% din stocurile de Black Friday

Magazinul online evoMag. ro , care a inceput Black Friday la miezul noptii, a inregistrat circa 8. 000 de comenzi, in valoare de peste 1 mil. de euro.

Cele mai bine vandute ceasuri clasice de Black Friday

Pentru cei care prefera ceasurile clasice in locul celor mai noi smartwatch-uri , retailerii Watchshop. ro si Elefant. ro au publicat cataloagele cu oferte de Black Friday. Care sunt ceasurile cu cele mai mari reduceri?.

Ce iti pregateste CautCeas.ro de Black Friday 2015Citeste mai mult:Ce iti pregateste CautCeas.ro de Black Friday 2015

Ai asteptat un an intreg Black Friday pentru a profita de reduceri, insa niciunele nu par la fel de consistente precum cele de pe CautCeas. ro. Aici gasesti ceasuri de la branduri de top la reduceri de pana la 80%! E momentul ideal pentru a cumpara acest accesoriu pentru tine sau pentru cineva drag. Citeste mai mult:Ce iti pregateste CautCeas. ro de Black Friday 2015.

BLACK FRIDAY 2015. Romanii au cumparat, de pe evoMAG, ceasuri de peste 350.000 lei

Romanii au cumparat, de pe site-ul evoMAG, ceasuri, telefoane mobile, laptopuri si componente PC, a declarat, pentru Mediafax, managerul general Mihai Patrascu.

Masoara timpul in favoarea ta! Profita de ofertele de Black Friday la ceasuri!

Un ceas potrivit pentru fiecare tinuta. Sub aceasta deviza functioneaza desigur multi barbati. Daca esti in cautarea unui ceas elegant, casual sau sport, la un pret mediu, sau ceasuri de lux, din game super premium, nu exista perioada mai potrivita pentru achizitionarea lor decat de Black Friday.

Oferte F64 de Black Friday 2015: de la DSLR-uri de top la telefoane ieftine

Ofertele F64 pentru Black Friday 2015 incep cu o reducere de 5. 000 de lei la o camera foto de la Nikon. Altfel, mai sunt cateva produse pe care le-ai putea alege.

Cu ce costuri poti tezauriza sau depozita aurul cumparat de Black Friday prin eMag

Romanii care au cumparat lingouri de aur sau moneda de aur British Sovereign de Black Friday prin eMag trebuie sa isi ridice produsele de la unitatile Piraeus Bank in termen de 5 zile, avand si optiunea sa le depoziteze in casete de valori sau sa le.

Ce carti educative pentru copii pe care poti sa le cumperi de Black Friday

Copiii de astazi pot fi managerii de maine, iar bazele pregatirii lor trebuie puse inca din copilarie. Pe langa abilitati de leadership si comunicare, viitorii sefi de companii nu trebuie sa uite de abilitatile pricipale, in special cele de limbi.

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )