Libnet.ro
UNICEF

01:05

Top: cei mai bine platiti CEO pe timp de criza

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Top: cei mai bine platiti CEO pe timp de criza

Criza a insemnat reduceri de salarii sau concedieri pentru majoritatea angajatilor obisnuiti, insa o parte din executivii marilor companii au reusit sa isi mentina castigurile anuale de cateva zeci de milioane de dolari. CNBC a realizat un top al. continuă pe Wall-Street Ro

Ponta: Pentru Romania este mai bine ca nu s-a ajuns la o solutie la Bruxelles.

Premierul Victor Ponta considera ca intarzierea adoptarii unei solutii privind bugetul Uniunii Europene pentru 2014-2020 constituie un avantaj pentru Romania, scrie Agerpres. El a declarat, vineri seara, la Botosani, ca, pe fondul neadoptarii bugetului, Romania va avea timp sa negocieze capitolele care sunt dezavantajoase. Intr-un fel imi pare rau ca nu exista un consens la nivel european, dar pentru Romania e mai bine sa nu se ajunga la nicio solutie acum decat sa se ajunga la o solutie .

Blaga: PDL sta mai bine in sondaje decat ARD.

Presedintele PDL, Vasile Blaga 56 de ani), crede ca Mihai Razvan Ungureanu era mai bine sa fi venit alaturi de democrat-liberali decat sa-si fi facut propriul partid. De altfel, seful PDL recunoaste ca Alianta Romania Dreapta ARD) a fost consitituita prea tarziu si, potrivit propriilor analize se afla sub scorul partidului cu 2 procente. In ceea ce priveste posibilele blaturi despre care a vorbit consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu, care a spus inclusiv ca unii candidati PDL sunt .

Cei mai buni atleti din 2012

Jamaicanul Usain Bolt, triplu campion olimpic la Londra, si sprintera americana Allyson Felix, de asemenea medaliata cu aur de trei ori la JO din acest an, au fost desemnati cei mai buni atleti din 2012, de catre federatia internationala de profil IAAF), sambata, la Barcelona.

Atac dur! Dan Balan declara: Romanii sunt cei mai rai oameni din lume!

Dan Balan a declarat intr-un interviu acordat unei publicatii din Rusia ca romanii sunt cei mai rai oameni din lume si total neprofesionisti in domeniul in care el activeaza. Artistul se plange ca in Romania presa inventeaza povesti de dragul audientelor. Continue reading .

Cei mai buni ATLETI ai anului 2012.

Bolt primeste pentru a patra oara o astfel de distinctie n. r. - dupa 2008, 2009 si 2011), in timp ce americanca a fost desemnata pentru prima data atleta anului. Usain Bolt a obtinut in acest an medaliile olimpice de aur in probele de 100 de metri, 200 de metri si stafeta 4x100 m. Felix, care a implinit 27 de ani de sase zile, a castigat la Londra probele de 200 de metri si stafeta 4x100 m si 4x400 m.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )