Libnet.ro
UNICEF

10:30

Cei mai buni ATLETI ai anului 2012.

România Liberă România Liberă,
Cei mai buni ATLETI ai anului 2012.

Bolt primeste pentru a patra oara o astfel de distinctie n. r. - dupa 2008, 2009 si 2011), in timp ce americanca a fost desemnata pentru prima data atleta anului. Usain Bolt a obtinut in acest an medaliile olimpice de aur in probele de 100 de metri, 200 de metri si stafeta 4x100 m. Felix, care a implinit 27 de ani de sase zile, a castigat la Londra probele de 200 de metri si stafeta 4x100 m si 4x400 m. continuă pe România Liberă

Cei mai buni atleti din 2012

Jamaicanul Usain Bolt, triplu campion olimpic la Londra, si sprintera americana Allyson Felix, de asemenea medaliata cu aur de trei ori la JO din acest an, au fost desemnati cei mai buni atleti din 2012, de catre federatia internationala de profil IAAF), sambata, la Barcelona.

Cei mai buni debutanti ai primului sfert din sezonul regulat

Sezonul competitional 2012/13 a adus la start o serie de peste 50 baschetbalisti, in proportii covarsitoare straini, aflati la prima experienta in Liga Nationala de baschet masculin. Avand o baza atat de larga de debutanti, acum, dupa c.

Usain Bolt si Allyson Felix, atletii anului 2012

Jamaicanul Usain Bolt si sprintera americana Allyson Felix au fost alesi atletii anului 2012 de catre IAAF federatia internationala de profil), in cadrul unei manifestari care a avut loc la Barcelona.

ANAF a colectat cu 8,1% mai mult in primele 10 luni ale anului 2012, comparativ cu perioada similara a anului trecut

Veniturile colectate de Agentia Nationala de Administrare Fiscala in primele 10 luni ale anului 2012 la bugetul de stat au inregistrat o crestere cu 8,1 %, fata de perioada similara a anului trecut. in.

ANAF a colectat cu 8,1% mai mult in primele 10 luni ale anului 2012, comparativ cu perioada similara a anului trecut

Veniturile colectate de Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) in primele 10 luni ale anului 2012 la bugetul de stat au inregistrat o crestere cu 8,1%, fata de perioada similara a anului trecut, se arata intr-un comunicat de presa remis redactiei.

Volumul lui Plesu despre Iisus a fost desemnat Cartea Anului 2012.

Volumul Parabolele lui Iisus. Adevarul ca poveste, de Andrei Plesu, aparut la editura Humanitas, a fost desemnat Cartea Anului 2012, intr-o ceremonie organizata vineri seara, la sediul din Bucuresti al Uniunii Scriitorilor din Romania USR), potrivit Mediafax. Premiul pentru Cartea Anului 2012, in valoare de 10. 000 de lei, a fost acordat de publicatia Romania literara, cu sprijinul financiar al Guvernului Romaniei. Premiul a fost decernat de juriul format din: Nicolae Manolescu - .

Acesta este cuvantul anului 2012. Ce inseamna el si de ce a fost ales de specialisti

Zgomot, zarva, muget de furtuna - sunt doar cateva din semnificatiile pe care cuvantul anului 2012 din limba engleza le are. Potrivit Huffington Post, cuvantul BLUSTER a primit acest titlu tocmai pentru.

Atac dur! Dan Balan declara: Romanii sunt cei mai rai oameni din lume!

Dan Balan a declarat intr-un interviu acordat unei publicatii din Rusia ca romanii sunt cei mai rai oameni din lume si total neprofesionisti in domeniul in care el activeaza. Artistul se plange ca in Romania presa inventeaza povesti de dragul audientelor. Continue reading .

Avem printre cei mai putini medici din Europa

Romania are printre cei mai putini medici din Europa, potrivit unui raport al Comisiei Europene. Tara noastra se situeaza pe locul al patrulea in topul tarilor europene cu cel mai mic numar de medici pe cap de.

Business report: Cum arata cel mai mare parc eolian din Europa. Este in Romania; Rovinieta prin SMS si internet, de saptamana viitoare; Penalitati pentru stat: firmele vor putea sanctiona institutiile daca intarzie plata facturilor

Licitatiile pentru deszapezire s-au blocat pe autostrada Cernavoda-Constanta. De ce nu vrea nimeni un contract 1,6 milioane de euro. Soferii care vor dori sa circule in aceasta iarna pe autostrada. Top 10 cei mai tari oameni de afaceri romani. Cele mai promitatoare afaceri romanesti apartin unor oameni de afaceri mai mult sau mai putin cunoscuti care activeaza in cele mai diverse domenii. Industria farmaceutica.

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2469 seconds )