Libnet.ro
UNICEF

01:05

TOP cele mai mari agentii de turism: ce profit fac din vacantele romanilor in tara si in lume

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
TOP cele mai mari agentii de turism: ce profit fac din vacantele romanilor in tara si in lume

Christian Tour, condusa de Marius Pandel, este cea mai mare agentie de turism dupa cifra de afaceri din 2015, in crestere de altfel fata de anul precendent, insa in ce priveste profitul net, Business Travel Turism conduce detasat la fel ca in 2014. continuă pe Wall-Street Ro

Cele mai mari 75 de companii din ITC in 2015

Cele mai mari 75 de companii din telecomunicatiilor si al dezvoltarii de software si-au majorat anul trecut afacerile cu 11, 4% fata de 2014, arata datelor furnizate Wall-Street. ro de catre Registrul Comertului.

Unele dintre cele mai mari site-uri de tehnologie din lume tocmai au intrat in faliment

Gawker Media detine unele dintre cele mai populare site-uri de tech din lume, pe langa multe alte domenii de activitate. Din pacate, trustul tocmai a intrat in faliment. Daca petreceti o cantitate semnificativa de timp online, este aproape inevitabil sa nu va fi lovit de articole de pe Gizmodo, Jezebel, Deadsping, Jalopnik, Kotaku, Lifehacker, io9 [].

FOTO+ VIDEO. TOP 10 cele mai SINISTRE boli din istoria medicinei

Va temeti de o moarte dureroasa, de o amputare a picioarelor sau a mainilor si, mai rau, sa vi se spuna ca aveti lepra? Oamenii de stiinta au realizat o lista cu cele mai sinistre boli din toate timpurile, de la o bacterie care va devoreaza chipul pana la viermi care patrund in ochi si provoaca orbirea ireversibila. Este vorba de un scurt documentar postat pe canalul Youtube, care a avut deja zeci de milioane de vizualizari in cateva zile. Clipul prezinta, astfel, topul celor mai infricosatoare maladii din istoria medicinei.

Cele mai tari bancuri seci. Iubitule, de ce iesi pe balcon cand cant?. Ca sa vada vecinii ca nu te bat

Si bancurile seci au facut mere deliciul tuturor, asa ca va prezentam un top 10 cu cele mai reusite asemenea glume.

Ghidul de calatorii Conde Nast Traveller a anuntat care sunt cele mai spectaculoase noi hoteluri ale lumii FOTO

Fie ca vorbim de piscina suspendata printre verdeata copacilor unei paduri din Thailanda, privelistea orizontului celei mai mari rezervatii din Africa sau superbele peisaje indoneziene ale campurilor de orez, atractiile celor mai luxoase noi hoteluri din lume, anunatate de ghidul de calatorii Conde Nest Traveller ne duc cu gandul la vacanta.

Cum a fost anul 2015 pentru doi dintre cei mai mari producatori de bere din Romania

Heineken Romania si United Romanian Breweries Bereprod URBB), doi dintre cei mai mari producatori de bere din Romania, au inregistrat afaceri cumulate anul trecut de peste 347 milioane de euro, cu circa 15,3% mai mari comparativ cu anul precedent,.

Cum au mers, anul trecut, afacerile celor mai mari producatori de bere din Romania

Afacerile cumulate ale Heineken Romania si United Romanian Breweries Bereprod URBB), doi dintre cei mai mari producatori de bere din Romania, au fost, anul trecut, de peste 347 de milioane de euro, cu circa 15,3% mai mari decat in anul 2014.

Acestea sunt cele mai rapide masini facute vreodata! Ating viteze absurde

Am vazut acum cateva zile topul celor mai scumpe masini vandute vreodata. Azi ne uitam la 5 dintre cele mai rapide masini, de serie bineinteles, pentru ca, la sfarsitul zilei, cui ii plac masinile si nu.

[Infografic] Domeniile in care vor fi cele mai multe locuri de munca disponibile in lunile urmatoare

Intentiile de angajare ale companiilor din Romania pentru lunile iulie-septembrie sunt cele mai puternice din ultimii opt ani, iar sectoarele in care numarul angajatilor va creste cel mai mult in sectorul industriei prelucratoare, in constructii,.

Cum tratezi cele mai frecvente tipuri de dureri

Durerea - indiferent daca este vorba de o intepatura de albina sau de un os rupt - este o experienta senzoriala si emotionala neplacuta. Din fericire, exista cateva metode prin care poti ameliora unele dintre cele mai frecvente tipuri de dureri.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2161 seconds )