Libnet.ro
UNICEF

18:00

Top 3 al celor mai rapide dosare solutionate de institutuia care mediaza litigiile dintre banci si clienti

Hotnews Hotnews,
 Top 3 al celor mai rapide dosare solutionate de institutuia care mediaza litigiile dintre banci si clienti

Cel mai rapida rezolvare a unui litigiu intre consumatori si banca s-a terminat in 8 zile de la depunerea completa a dosarului de catre client la Centrul pentru Solutionarea Alternativa a Litigiilor Bancare CSALB), a spus joi Alexandru Paunescu, presedintele Colegiului de Coordonare al institutiei dar si director juridic al BNR. Clientul a obtinut eliminarea comisionului de risc transformat ulterior in comision de administrare) 56 euro; banca a returnat 1. 800 de euro iar consumatorul a platit creditul in avans, a spus Paunescu in cadrul unei conferinte desfasurate joi la Facultatea de Drept din Capitala. Al doile litigiu, similar primului difera doar sumele) a fost rezolvat in 9, iar al treilea loc e ocupat de un litigiu stins exclusiv online intre un client din Botosani si banca la care acesta avea un credit. In acest ultim caz, rata creditului i-a fost scazuta clientului cu circa 100 de euro, i s-a redus dobanda iar banca i-a restituit 800 de euro. continuă pe Hotnews

Tatal atacatorului din Las Vegas, pe lista celor mai cautate persoane de FBI

Patrick Benjamin Paddock, tatal atacatorului de la Las Vegas, a fost, la un momet dat, pe lista celor mai cautati 10 infractori de catre FBI .

INFRACTOR. Tatal atacatorului din Las Vegas, pe lista celor mai cautate persoane de FBI

Patrick Benjamin Paddock, tatal atacatorului de la Las Vegas, a fost, la un momet dat, pe lista celor mai cautati 10 infractori de catre FBI .

Tatal atacatorului din Las Vegas a fost la un moment dat pe lista celor mai cautate persoane de FBI

Tatal atacatorului din Las Vegas Stephen Paddock, Patrick Benjamin Paddock, a fost la un moment dat in top 10 cei mai cautati infractori de catre FBI, scrie The Independent.

Doua societati de utilitate publica, in topul celor mai profitabile intreprinderi din judet. Arcada Company, premiata pentru crearea de noi locuri de munca

Patronatul IMM-urilor din Galati a premiat astazi, 5 octombrie, firmele si societatile de stat care au obtinut cel mai mare profit in 2016, dar si pe cele care au punctat la capitolul creare de noi locuri de munca.

Care sunt secretele celor mai gustoase muraturi: Saramura se pregateste cu ajutorul unui ou

Toamna este anotimpul muraturilor si al conservelor. Gospodinele incearca sa prepare cele mai bune si mai gustoase muraturi, cu care sa-si umple camarile peste iarna.

VIDEO Liga 1 Betano |Vezi rezumatele video ale celor mai interesante meciuri din etapa 13

Etapa a 13-a din Liga 1 Betano a fost bogata goluri, in partidele jucate in week-end. FCSB a invins Sepsi cu 4-0, iar Viitorul pe Poli Iasi cu 5-2! Iata rezumatele video, care se pot vedea imediat dupa fiecare meci publicate legalpe pagina de Facebook a Betano Romania, sponsorul campionatului de fotbal al Romaniei.

Topul celor mai bune universitati din lume. Pe ce loc se afla Universitatea din Bucuresti

A treia editie a QS Graduate Employability Rankings a aratat ca absolventii universitatii Harvard au cea mai mare influenta la nivel global, scrie Revista CARIERE.

Topul celor mai populari artisti de pe Facebook. Cine a reusit sa depaseasca 100 de milioane de fani

O cantareata este cea mai populara persoana de pe Facebook, pagina sa avand peste 100 de milioane de fani din intreaga lume.

NEW MONEY: 54% din averile celor mai bogati o suta de romani au fost facute din relatii cu statul

Cei mai bogati o suta de romani au pe mana averi cumulate de 15,5 miliarde de euro, iar 54% din acestea au fost construite pe baza relatiilor cu statul, adica asa-numitul capitalism de cumetrie, conform unei analize NewMoney, realizata pe baza unui studiu al revistei The Economist si a Topului 300 Capital Cei mai bogati Romani, editia 2016.

VIDEO FOTO Povestea din spatele celor mai emotionante fotografii din timpul atacului armat din Las Vegas

Fotograful David Becker a reusit sa surprinda una dintre cele mai emotionante imagini din timpul atacului armat din Las Vegas, supunandu-se unui risc mortal, scrie Time U.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )