Libnet.ro
UNICEF

22:30

Tatal atacatorului din Las Vegas a fost la un moment dat pe lista celor mai cautate persoane de FBI

Adevărul Adevărul,
Tatal atacatorului din Las Vegas a fost la un moment dat pe lista celor mai cautate persoane de FBI

Tatal atacatorului din Las Vegas Stephen Paddock, Patrick Benjamin Paddock, a fost la un moment dat in top 10 cei mai cautati infractori de catre FBI, scrie The Independent. continuă pe Adevărul

INFRACTOR. Tatal atacatorului din Las Vegas, pe lista celor mai cautate persoane de FBI

Patrick Benjamin Paddock, tatal atacatorului de la Las Vegas, a fost, la un momet dat, pe lista celor mai cautati 10 infractori de catre FBI .

Trump, despre atacul din Las Vegas: A fost un act diabolic!

Presedintele american Donald Trump a catalogat drept un act diabolic atacul armat comis in Las Vegas. A fost un act diabolic. Vreau sa le multumesc politistilor din Las Vegas si celor.

Autorul atacului sangeros din Las Vegas a fost identificat. Barbatul a deschis focul de la etajul al 32-lea al hotelului-cazinou Mandalay Bay

Principalul suspect in atacul armat din Las Vegas este un american de 64 de ani, pe nume Stephen Paddock,a anuntat luni, intr-o conferinta de presa, seriful Joe Lombardo. Barbatul a ucis cel.

Miliardarul Dan Bilzerian, dupa atacul din Las Vegas: A fost impuscata in cap, in fata mea - VIDEO

Fostul jucator de poker Dan Bilzerian a fost in mijlocul oamenilor care se aflau la concertul din Las Vegas, in momentul in care un barbat a deschis focul asupra multimii. Miliardarul a.

Ministerul Afacerilor Externe confirma ca un roman a fost ranit in atacul armat din Las Vegas

Ministerul Afacerilor Externe a confirmat ca un roman a fost ranit in atacul armat din Las Vegas, el fiind internat intr-un spital din regiune. Romanul ranit va fi vizitat de consulul onorific al Romaniei la Las Vegas de indata ce starea sa de sanatate va permite acest lucru, iar Consulatul General al Romaniei la Los Angeles este in contact permanent cu autoritatile locale si este pregatit sa acorde asistenta consulara, mai precizeaza MAE.

Postare pe Facebook a unei romance din Las Vegas: Fiul meu a fost impuscat in timpul atacului armat

O romanca din Las Vegas sustine, intr-o postare pe Facebook, ca fiul sau, in varsta de 24 de ani, a fost ranit in atacul armat de luni, soldat cu 50 de morti si peste 400 de raniti. Potrivit informatiilor de pe pagina sa de Facebook, mama tanarului ar lucra in acelasi hotel in care a fost cazat si autorul atacului, Stephen Paddock, in varsta de 64 de ani, scrie News. ro. Autoritatile nu au anuntat deocamdata, oficial, daca vreun roman se afla pe lista victimelor.

A fost impuscata in cap, chiar in fata mea! Milionarul Dan Bilzerian, martor la atacul din Las Vegas (VIDEO)

Milionarul Dan Bilzerian a fost martorul teribilului atac de la festivalul de muzica din Las Vegas, in care si-au pierdut viata cel putin 50 de oameni, iar alti 200 au fost raniti. Detalii.

Acesta este autorul atacului din Las Vegas. Bilantul a crescut la aproape 600 de victime

Cel putin 58 de persoane au murit si alte 515 au fost ranite, in urma atacului din Las Vegas, au anuntat surse oficiale din cadrul politiei. Stephen Paddock, barbatul care a deschis focul asupra multimii.

Donald Trump despre tragedia din Las Vegas: Masacrul a fost un act ce reprezinta raul absolut!

Presedintele american Donald Trump a denuntat luni un act ce reprezinta raul absolut, dupa masacrul din Las Vegas soldat cu cel putin 50 de morti si peste 400 de raniti, fara a mentiona.

Statul Islamic revendica atacul din Las Vegas

Statul Islamic a revendicat atacul din Las Vegas, acolo unde Stephen Paddock a ucis 50 de persoane si a ranit alte cateva sute. Potrivit Amaq, o agentie de stiri afiliata ISIS, Paddock ar fi fost un.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )