Libnet.ro
UNICEF

06:30

Top giftBooks.ro: Cele mai vandute carti in luna iunie 2017

Hotnews Hotnews,
 Top giftBooks.ro: Cele mai vandute carti in luna iunie 2017

Locul 10: Istorie si mit in constiinta romaneasca. Editie aniversara adaugita si ilustrata - Lucian Boia Locul 9: Tiganii. Originile. migratia si prezenta lor in Europa - Angus FraserLocul 8: Mistica rugaciunii si a revolverului. Viata lui Corneliu Zelea Codreanu - Tatiana Niculescu BranIntra in articol pentru a vedea top 10 cele mai vandute carti GiftBooks in luna iunie. continuă pe Hotnews

Top 10 cele mai valoroase branduri

Google, Apple si Microsoft conduc in clasamentul BrandZ Top 100 Most Valuable Global Brands cu o valoare totala a brandurilor de peste 650 miliarde de dolari. La nivel european, furnizorul de solutii IT SAP conduce acest clasament.

Business report: Paradox romanesc: Somaj oficial mic - dar rata reala de ocupare, mai mica decat in socialism; Cum bate Romania statele nordice la salarizare: Paradoxul - tara cu cele mai putine salarii mici are salariile cele mai mici; Dacia Sandero, in

Opel Insignia: Un efort memorabil. Opel Insignia, cel mai bun model al germanilor, a fost lansat exact in momentul in care drumul Opel se. Banca Transilvania, Fondul Proprietatea si Romgaz, cele mai tranzactionate companii in primul semestru. Banca Transilvania, Fondul Proprietatea si.

TOP Cele mai eco capitale din lume: iata de ce sa te muti aici

Tu unde ai vrea sa traiesti? Cele mai eco capitale din lume, unde respiri cel mai curat aer, au fost dezvaluite intr-o analiza a Organizatiei Mondiale de Sanatate, potrivit The Telegraph . Iata unde merita sa te muti, daca nu mai vrei sa stai in Romania.

Cele mai deocheate bancuri despre sexul pe bani. De o confunda un tata pe invatatoare cu o prostituata

Va prezentam un top al celor mai amuzante bancuri despre prostituate si sexul pe bani. Propriile glume le puteti scrie la sectiunea comentarii.

Cele mai deocheate bancuri despre sexul pe bani. De ce o confunda un tata pe invatatoare cu o prostituata

Va prezentam un top al celor mai amuzante bancuri despre prostituate si sexul pe bani. Propriile glume le puteti scrie la sectiunea comentarii.

STUDIU Care sunt cele mai populare seriale la care se uita romani

Un nou raport arata preferintele romanilor pentru seriale si care sunt cele mai populare astfel de productii in randul consumatorilor de gen.

STUDIU Care sunt cele mai populare seriale la care se uita romanii

Un nou raport arata preferintele romanilor pentru seriale si care sunt cele mai populare astfel de productii in randul consumatorilor de gen.

Topul liceelor din Teleorman. Cele mai bune rezultate la bac s-au inregistrat la la Liceul Pedagogic Mircea Scarlat Alexandria

Cele mai bune rezultate la prima sesiune a bacalaureatului din acest an s-au inregistrat la Liceul Pedagogic Mircea Scarlat din Alexandria. Aici promovabilitatea a fost de 86,08%.

Avertisment din Retezat: de ce este interzis scaldatul in lacurile glaciare, cele mai atractive locuri din parcul national

Turistii ajung in numar ridicat in aceasta perioada in Parcul National Retezat, iar zonele cele mai atractive sunt lacurile glaciare. Administratia rezervatiei naturale avertizeaza asupra pericolelor la care se expun calatorii care vor sa se scalde in ochiurile de apa.

Din culisele Electric Castle: cele mai amuzante cerinte ale artistilor, reactii si curiozitati legate de Romania FOTO

Adevarul a patruns in culisele festivalului Electric Castle si a descoperit cateva dintre cerintele amuzante ale ertistilor, care este cea mai mare curiozitate cand vine vorba de Transilvania, ce iau cu ei din Romania, dar si care au fost cele mai frumoase reactii legate de eveniment.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2727 seconds )