Libnet.ro
UNICEF

00:07

TOPUL cele mai mari SCUMPIRI in 2017: Trei ALIMENTE au devenit LUX...

B1 B1,
TOPUL cele mai mari SCUMPIRI in 2017: Trei ALIMENTE au devenit LUX...

Traim vremuri. scumpe. Rata anuala a inflatiei, care masoara evolutia preturilor de consum in ultimul an, a urcat in luna decembrie la 3,32%, maximul ultimilor aproape cinci ani! Ouale detin recordul de. continuă pe B1

Un singur roman apare in topul celor mai mari 15 proprietari de paduri din tara noastra

Un singur roman figureaza in clasamentul celor mai mari 15 proprietari de paduri din tara noastra, in functie de suprafata detinuta, potrivit datelor Ministerului Apelor si Padurilor, citate de.

Razer a incheiat unul dintre cele mai mari contracte de sponsorizare din e-Sports din ultimii ani

Razer a anuntat ca va sponsoriza echipa Seoul Dynasty, favoritii primului sezon al Overwatch League OWL), ca urmare a semnarii unui contract de doi ani cu KSV eSports, care include beneficii pentru toate echipele si toti jucatorii din cadrul organizatiei.

Cele mai periculoase combinatii de medicamente si alimente

Cand vine vorba despre dieta si medicamente, combinatia medicamente-alimente gresita poate duce la dezastru. Iata cele mai periculoase combinatii. Lactatele si antibioticele - Unele antibiotice.

Domeniile in care firmele au facut cele mai multe angajari, anul trecut

In 2017, s-au inregistrat cu 12% mai multi angajati in companiile private si bonusuri medii in crestere cu 11%, comparativ cu anul precedent, sustine o companie de resurse umane. Iata care sunt domeniile in care fimele au facut cele mai multe angajari.

Aventura cu de toate printre misterele Mexicului. Cat costa calatoria intr-una dintre cele mai exotice tari ale lumii

Sabin Ciornea 28 de ani), din Ploiesti, de profesie jurnalist, a visat inca de pe bancile liceului sa ajunga sa petreaca noaptea dintre ani pe una dintre cele mai exotice plaje din lume. Si-a indeplinit visul la finalul anului trecut, astfel ca, in ajunul Craciunului, ateriza pe aeroportul din Mexico City si de aici, cinci zile mai tarziu, in Cozumel, o insula salbatica din Marea Caraibilor.

Peste 27.800 de locuri de munca sunt vacante la nivel national. Care sunt meseriile cele mai cautate

Peste 27. 800 de locuri de munca sunt vacante la nivel national, cele mai multe fiind in Bucuresti si.

Cele mai interesante accesorii (genti si pantofi) de la New York Fashion Week

In cadrul primelor prezentari de moda de la New York Fashion Week am putut remarca accesorii superbe, memorabile, purtate de modele pe catwalk. Iata doar cateva dintre acestea.

Cele mai difuzate piese romanesti la radio in luna ianuarie VIDEO

In prima luna din an, piesele unor artisti ca Lidia Buble, Feli Vanotek, Irina Rimes si Carlas Dreams s-au bucurat ce de cele mai multe difuzari la radiourile din Romania.

Vesti bune pentru toti calatorii. Blue Air lanseaza o ruta noua spre una dintre cele mai dorite destinatii de vara

Compania aeriana romaneasca Blue Air lanseaza o ruta noua, spre una dintre cele mai dorite destinatii de vara. Incepand cu 16 iunie, pasagerii Blue Air vor putea zbura de pe Aeroportul International Otopeni spre Palma de.

Blue Air lanseaza o ruta noua spre una dintre cele mai dorite destinatii de vara

Compania aeriana romaneasca Blue Air lanseaza o ruta noua, spre una dintre cele mai dorite destinatii de vara. Incepand cu 16 iunie, pasagerii Blue Air vor putea zbura de pe Aeroportul International Otopeni spre Palma de Mallorca.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )