Libnet.ro
UNICEF

16 Mai.

Domeniile in care firmele au facut cele mai multe angajari, anul trecut

Hotnews Hotnews,
 Domeniile in care firmele au facut cele mai multe angajari, anul trecut

In 2017, s-au inregistrat cu 12% mai multi angajati in companiile private si bonusuri medii in crestere cu 11%, comparativ cu anul precedent, sustine o companie de resurse umane. Iata care sunt domeniile in care fimele au facut cele mai multe angajari. continuă pe Hotnews

44 de apeluri la Salvamont in ultimele 24 de ore. Cele mai multe, in Lupeni si Brasov

Salvamontistii au primit 44 de apeluri de urgenta in ultimele 24 de ore, cele mai multe fiind pentru.

25 de apeluri la Salvamont, in ultimele 24 de ore. Cele mai multe au fost la Brasov

Salvamontistii au primit 25 de apeluri de urgenta in ultimele 24 de ore, cele mai multe fiind pentru.

GRAFIC 57 de startup-uri au devenit unicorni, anul trecut. Topul tarilor cu cele mai multe astfel de firme

Anul trecut, 57 de firme au ajus la stadiul de unicorn - sa fie evaluate la peste 1 miliard de dolari, potrivit World Economic Forum. Printre acestea se numara Reddit, Coinbase sau Deliveroo.

Care au fost cele mai bune reclame de la Super Bowl 2018

In fiecare an, finala Super Bowl nu este doar cea mai mare competitie de fotbal american, ci si apogeul publicitatii. Cu peste 100 de milioane de telespectatori americani, brandurile se intrec in a difuza reclame, care devin de la an la an mai scumpe.

Cat de PREDISPUS esti sa iNSELI in functie de DOMENIUL in care LUCREZI?

Un sondaj efectuat de Victoria Milan a scos la iveala domeniile de lucru in care au loc cele mai multe relatii adulterine. Un numar de 5. 658 de cliente de sex feminin ale unei platforme de intaniri pentru.

Firmele din afara UE sunt cele mai speriate de GDPR (regulament de protectia datelor)

Cu mai putin de patru luni inainte de intrarea in vigoare, pe 25 mai 2018, a noului Regulament General de Protectie a Datelor GDPR), doar 33% dintre firme declara ca au in derulare un plan de aliniere la noua legislatie, arata un studiu EY. Cele mai ingrijorate se arata cele din afara spatiului UE, o parte dintre acestea fiind si ele obligate sa adopte noul regulament.

Reduceri eMAG laptopuri. Cele mai bune preturi la modele de ultima generatie

Cel mai mare magazin online, eMAG. ro, anunta oferte la mai multe categorii de electronice. Iata care sunt cateva dintre cele mai tari reduceri eMAG laptopuri pe care le poti gasi astazi.

Conversii mai multe, platforme eCommerce mai eficiente, marketing modern: ecomTEAM 2018

Platforma eCommerce VTEX , una dintre cele mai renumite la nivel mondial, alaturi de Google, eMag, RTB House, Customsoft, experti din zonele de marketing, Analytics si SEO vor fi prezenti la editia a 8-a a ecomTEAM , unul dintre cele mai mari.

Soferul drogat care a facut accidentul de pe bulevardul Dacia este patron al unui salon de videochat

Ies la iveala tot mai multe detalii socante despre barbatul de 39 de ani care a comis cumplitul accident de sambata de pe bulevardul Dacia din Capitala. Pe langa afirmatiile socante facute de acesta.

ANCOM: Utilizatorii de servicii de comunicatii electronice sunt nemultumiti de relatiile contractuale. Serviciile Vodafone Romania, cele mai reclamate

In anul 2017 Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM) a primit si solutionat 3. 593 de reclamatii de la utilizatorii de comunicatii electronice si servicii postale din Romania, cu aproape 25% mai multe fata de anul 2016.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )