Libnet.ro
UNICEF

07:15

Topul celor mai bine platiti actori de la Hollywood! Cat a castigat Sandra Bullock pentru Gravity

ADPM ADPM,
Topul celor mai bine platiti actori de la Hollywood! Cat a castigat Sandra Bullock pentru Gravity

De la cele 30 de milioane de dolari pe care Mel Gibson i-a castigat de pe urma filmului Letal Weapon 4 si pana la cele peste 70 de milioane de dolari pe care Sandra Bullock i-a incasat gratie rolului ei din pelicula Gravity, va prezentam astazi topul celor mai bine platiti actori de la Hollywood, conform dailyglobe. com. continuă pe ADPM

Topul celor mai bine platiti someri vasluieni: Un husean incaseaza lunar peste 3000 lei indemnizatie

Cea mai mare indemnizatie de somaj acordata in judetul Vaslui apartine unui husean care incaseaza lunar 3. 145 lei. in judetul Vaslui, rata somajului este de 10 procente, peste 16. 000 de vasluieni figurand fara loc de munca.

Topul celor mai populare artiste din lume

Cantareata Rihanna a fost desemnata, pentru al doilea an consecutiv, cea mai populara artista din lume pe platforma de muzica online Spotify, fiind urmata de Katy Perry si Lana Del Rey, acest clasament fiind realizat pentru a celebra Ziua Internationala a Femeii 8 martie).

Seful Piraeus Bank Grecia: Unele banci elene vor fi printre cel mai bine capitalizate din Europa

Unele banci elene vor fi in curand printre institutiile de credit cel mai bine capitalizate din Europa, in contextul in care Grecia a depasit etapa ingrijorarii si panicii, a declarat directorul general al grupului elen Piraeus Bank,.

Blaga: Mai bine ca Stefan s-a inscris in FMP, decat sa stea in PDL si sa-l boicoteze.

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, referitor la trecerea lui Gheorghe Stefan la Fundatia Miscarea Populara, ca este mult mai bine ca a procedat asa decat sa stea in interiorul partidului, sa-l saboteze, relateaza Mediafax. Blaga a aratat ca la organizatia PDL Neamt va fi numita o alta conducere, lucru care se va discuta in BPN al PDL. Eu cred ca, pana la urma, chiar daca mai tarziu, este mult mai bine ca a procedat asa decat sa stea in interiorul partidului, sa-l sabotezi si .

Pentagonul studiaza limbajul corporal al lui Vladimir Putin pentru a-l intelege mai bine

Un grup de lucru de la Pentagon studiaza limbajul corporal al unor lideri straini, printre care si presedintele rus Vladimir Putin, pentru a intelege mai bine comportamentul lor. Studiile realizate pentru.

Pentagonul studiaza limbajul corporal al lui Vladimir Putin pentru a-l intelege mai bine

Un grup de lucru de la Pentagon studiaza limbajul corporal al unor lideri straini, printre care si presedintele rus Vladimir Putin, pentru a intelege mai bine comportamentul lor, a recunoscut vineri un purtator de cuvant al Departamentului american al Apararii, citat de AFP, potrivit Mediafax.

Micul Pompei, descoperit in nord-estul Venetiei: Este cel mai bine pastrat complex funerar roman

Cel mai mare si mai bine pastrat complex funerar roman, supranumit Micul Pompei a fost adus la suprafata in timpul unor sapaturi arheologice realizate la 70 de kilometri, in nord-estul Venetiei, au anuntat.

Utile: 10 reguli de aur in alimentatie; Te ajuta sexul sa dormi mai bine?; Iata ce semnificatie au visele tale!

Studiu: Consumul in exces de carne si branza poate fi la fel de periculos ca si fumatul. Consumul excesiv de carne si branza, mai ales la varsta mijlocie, poate fi la fel de daunator ca si fumatul, au constatat cercetatorii americani. Supa-minune care intarzie imbatranirea. Consumul de supa din oase de vita sau de miel reprezinta un tratament eficient impotriva imbatranirii tenului, datorita continutului bogat de colagen, afirma expertii in frumusete de la Hollywood.

Liviu Dragnea, despre descentralizarea Romaniei: O s-o ducem la capat, cu cat mai repede, cu atat mai bine

Vicepremierul Liviu Dragnea a comentat, duminica seara, ca va continua demersurile privind descentralizarea Romaniei, urmand sa reglementeze cat mai bine legea. Cu cat mai repede, cu atat mai bine. Este un luc.

Liviu Dragnea, despre descentralizarea Romaniei: O s-o ducem la capat, cu cat mai repede, cu atat mai bine (VIDEO)

Vicepremierul Liviu Dragnea a comentat, duminica seara, ca va continua demersurile privind descentralizarea Romaniei, urmand sa reglementeze cat mai bine legea. Cu cat mai repede, cu atat mai bine. Este un luc.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )