Libnet.ro
UNICEF

05:00

Topul celor mai bogati artisti hip-hop din lume: Dr. Dre, venituri totale mai mari decat ale celorlalti muzicieni la un loc

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai bogati artisti hip-hop din lume: Dr. Dre, venituri totale mai mari decat ale celorlalti muzicieni la un loc

Forbes a publicat topul celor mai bogati artisti de hip-hop din lume, Dr. Dre impunandu-se categoric in fata altor 24 de muzicieni. Veniturile sale sunt cele mai mari obtinute de un artist si le depasesc pe cele combinate ale cantaretilor care compun restul topului. continuă pe Adevărul

Cei mai bogati artisti de muzica hip-hop din lume: Dr. Dre se detaseaza in top dupa vanzarea Beats catre Apple

Dr. Dre , rapperul si producatorul muzical american devenit cunoscut publicului larg dupa anii 90, ocupa primul loc in topul celor mai bogati artisti hip-hop din lume, cu venituri estimate de 620 de milioane de dolari, potrivit revistei Forbes,.

Cei mai cool artisti hip-hop ai anului au luat cu asalt gala BET Hip-Hop Awards 2014! Vezi AICI toate detaliile + galerie foto!

Au fost rasete si lacrimi la cea de-a 9-a editie a galei BET Hip-Hop Awards, care a avut loc pe.

DOCUMENT Topul celor mai mari universitati de stat. Plus: Pentru multe universitati particulare se pune problema pur si simplu a existentei

Universitatile traverseaza una dintre cele mai dificile perioade din ultimii ani. Pe fondul declinului demografic, al scaderii numarului de absolventi cu Bacalaureat si al crizei, sistemul de invatamant superior de stat inregistreaza o scadere dramatica la nivelul studentilor inmatriculati in regim cu taxa. Limitarea fondurilor din taxe duce la o dependenta mai accentuata fata de veniturile obtinute din alocari de fonduri de la bugetul de stat, ceea ce le vulnerabilizeaza din nou, avand in vedere ca sistemul este permanent subfinantat. Concluziile apartin Consiliului National pentru Finantarea Invatamantului Superior, care avertizeaza in raportul pe 2013 ca pentru multe universitati particulare se pune problema pur si simplu a existentei. Vezi in articol care sunt cele mai mari universitati de stat din Romania, cati studenti la taxa au si cum sunt finantate.

Hip-hop-ul loveste puternic in aceasta toamna! RimeZic si Tess lanseaza piesa Foc si apa! Ascult-o AICI!

Este vorba despre cea mai noua piesa a rapper-ului RimeZic, intitulata Foc si apa, un featuring cu Tess. Este o.

Cei mai cool artisti ai momentului au facut show la iHeartRadio Music Festival 2014! Vezi AICI prestatiile marca One Direction, Lorde, Ariana Grande, Nicki Minaj, Usher and co.!

IHeartRadio Music Festival 2014, MGM Grand Garden Arena, Las Vegas, 19-20 septembrie. Locul in care s-au adunat cei mai cool.

2013, anul celor mai mari evacuari: 22 de milioane de oameni, mutati din calea dezastrelor naturale

22 de milioane de oameni au fost evacuati sau stramutati din cauza dezastrelor naturale in 2013, potrivit unui raport sustinut de catre ONU. Cifra este de doua ori mai mare ca in anii 70.

Romania la inaltime: Manastirea Varatec, cea mai mare manastire de maici din Romania

Antena 3 a demarat o campanie de promovare a celor mai frumoase locuri turistice din Romania. Sigur ca astfel de campanii s-au mai facut, numai ca aceasta este filmata in mod deosebit. Toate cadrele sunt.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,278 seconds )