Libnet.ro
UNICEF

20:00

Topul celor mai difuzati artisti romani. Cat au castigat in 2014

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai difuzati artisti romani. Cat au castigat in 2014

Smiley se afla pe primul loc in topul celor mai difuzati artisti romani, castigand, in 2014, peste 130. 000 de lei, potrivit datelor centralizate de Centrul Roman pentru Administrarea Drepturilor Artistilor Interpreti CREDIDAM). continuă pe Adevărul

Harta drumurilor nationale pe care trebuie sa le ocolesti, realizata de soferii profesionisti. Buzau si Dolj, in topul celor mai proaste sosele din Romania

Doua tronsoane de drumuri nationale din Buzau si Dolj sunt liderele unui clasament al celor mai proaste drumuri nationale din tara, stabilit de soferii profesionisti. Ei au postat pe forumurile de specialitate o harta a starii infrastructurii rutiere de interes national, unde cele mai multe rute cu probleme apar in judetele Moldovei si din sudul Romaniei.

Topul celor mai periculoase companii aeriene din lume. Cine a avut cele mai multe incidente in 2014

O lista a celor mai nesigure companii aeriene a fost publicata recent de un site de specialitate, iar AirAsia Indonesia si Moldavian Airlines, din Republica Moldova, figureaza in acest clasament. in schimb, Malaysia Airlines nu se numara printre cele mai periculoase companii aeriene.

TOP: Caderi si urcari spectaculoase in clasamentul celor mai bune licee din Salaj

Un top realizat de portalul admitereliceu. ro plaseaza liceele din Salaj pe pozitii substantial schimbate fata de clasamentul precedent. Cel mai bine plasat liceu, CNS, a cazut 33 de locuri fata de clasamentul din 2013, in timp ce API cunoaste cea mai spectaculoasa urcare: 99 de pozitii.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )