Libnet.ro
UNICEF

09:00

Topul celor mai frumoase monumente istorice din lume

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Topul celor mai frumoase monumente istorice din lume

Cladirile vechi sunt fascinante nu numai prin frumusetea lor semnificativa. Templele si sculpturile marete ne fac sa ne gandim la tehnologiile folosite de culturile din trecut. Vezi in continuare care sunt cele mai frumoase monumente de arhitectura,. continuă pe Wall-Street Ro

Top 10 cei mai puternici politicieni din lume... si cel mai puternic din Romania

Deciziile celor mai puternici politicieni din lume afecteaza vietile a miliarde de oameni, schimba intregi segmente de activitate si blocheaza sau lanseaza industrii globale. Cititi in continuare cum arata topul celor mai puternici 10 politicieni, dupa.

De ce are Finlanda cel mai bun sistem de invatamant din lume. A exclus ceva de neconceput in Romania

Sistemul finlandez de invatamant a fost desemnat drept cel mai bun din lume, intr-un clasament realizat in 2016 de catre World Economic Forum. Iata mai jos un documentar care prezinta,.

Topul celor mai rare mirodenii. Ce beneficii au acestea pentru sanatate

Mirodeniile sunt recunoscute pentru faptul ca imbunatatesc calitatea preparatelor alimentare si le dau acestora un gust special. Cateva dintre miile de mirodenii sunt extrem de rare si au numeroase beneficii pentru sanatate.

Cele mai periculoase drumuri din lume

Cele mai periculoase drumuri din lume pot da emotii pana si celor mai buni soferi, insa trebuie sa recunoastem sunt spectaculoase si ar merita sa calatorim macar o data in viata pentru a le admira.

Cel mai bizar animal de companie din lume. Putini oameni ar tine in casa asa ceva!

Un cuplu din California i-a socat pe internauti cu animalul lor de companie mai putin . obisnuit. Este vorba de o soparla tegu de marimea unui caine, insa la fel de alintata si.

IPP: Mai multe spatii abandonate din Bucuresti au un potential de a fi transformate in centre urbane atractive

Mai multe spatii abandonate din Bucuresti au un potential de a fi transformate in centre urbane atractive, potrivit unui comunicat al Institutului pentru Politici Publice IPP).

Rusii le cer bulgarilor sa nu mai umble cu statuia vopsita (VIDEO)

Mai multe monumente sovietice din Sofia au devenit tinte pentru bulgarii glumeti, care le aranjeaza cu diferite ocazii. Cea mai recenta isprava a acestora este pictarea soldatilor sovietici si.

Faze tari: Un roman transforma bustenii putreziti in opere de arta; Cel mai scump covrig din lume. Costa 1.000 de dolari si e cu branza si aur; Un zbor a fost anulat dupa ce o batrana a aruncat monede in motorul avionului

Elvetienii au creat un acoperis de beton extrem de subtire capabil sa creeze energie solara. Cercetatorii elvetieni au creat un nou model de acoperis capabil sa genereze energie. Flatulentele scoicilor ii ingrijoreaza pe specialistii in schimbari climatice. Aproximativ 10% din gazele cu efect de sera de la nivel global sunt produse de crustacee. Planurile.

Cine tine in viata Coreea de Nord, cea mai mare amenintare din lume: 90% din exporturi se duc catre o singura puterea economica si militara

Sanctiunile economice luate de comunitatea internationala impotriva Coreei de Nord, dupa testarea rachetelor nucleare, sunt din ce in ce mai dure. Cu toate acestea, regimul lui Kim Yong-Un avertizeaza c?.

Viagra stramosilor nostri. Lista celor mai puternice retete afrodisiace folosite in trecut pentru stimularea vietii sexuale

Marturii ale unor savanti din secolele trecute sau pastrate in folclor ofera amanunte despre afrodisiacele ciudate folosite de stramosii nostri pentru a-si condimenta viata intima.

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1949 seconds )