Libnet.ro
UNICEF

06:15

Topul celor mai mari dezvoltatori de birouri din Romania: primii trei jucatori au in lucru proiecte de peste 300.000 mp

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Topul celor mai mari dezvoltatori de birouri din Romania: primii trei jucatori au in lucru proiecte de peste 300.000 mp

Piata de birouri se afla intr-un plin proces de dezvoltare, fiind unul dintre cele mai active segmente imobiliare la nivel local, un loc in care investitorii isi manifesta un interes tot mai ridicat pentru expansiunea la nivel local. In ciuda unei. continuă pe Wall-Street Ro

Topul celor mai mari sume acordate de statul roman ca indemnizatie de somaj in 2016

Peste 100. 000 de romani incaseaza lunar in Romania indemnizatie de somaj, care poate varia de la 250 de lei, in cazul tinerilor absolventi, la multe mii de euro, cand vine vorba de ocupantii unor functii inalte. RO iti prezinta cele mai.

Romanul Sorin Moisa a fost inclus de jurnalistii de la Politico in topul celor mai influenti 40 de europarlamentari

Europarlamentarul roman Sorin Moisa a fost inclus de jurnalistii de la Politico in topul celor mai influenti 40 de mambri ai Parlamentului European, informeaza greatnews. ro. Doar jumatate din cele 28.

Rusii au ajuns sa aiba salariul mediu mai mic decat cel din Romania, China, Polonia sau Serbia. Cat castiga acum acestia

Rusii au ajuns sa aiba salariul mediu mai mic decat cel al muncitorilor din China, Polonia sau Serbia, din cauza sanctiunilor internationale si a pretului mic al titeiului si gazelor.

Mulgatorii de serpi sau oamenii specializati in statul la coada. Topul celor mai bizare slujbe din lume

In prezent, exista numeroase activitati prin care oamenii pot castiga bani, cum ar fi plimbatul cainilor, sau chiar tinutul in brate al oamenilor singuri. Gandul a facut o trecere.

Povestea impresionanta a marelui Birlic. De ce a fost nevoit sa dea examen de sapte ori pana sa devina unul dintre cei mai mari actori romani din istorie

Birlic, pe numele real Grigore Vasiliu, si-a incercat norocul de sapte ori la Conservator pana a fost admis. in mod ironic, tocmai defectul din cauza caruia a fost respins la Conservator a devenit marca sa si l-a ajutat mai tarziu sa cunoasca celebritatea.

Pensiile speciale, sugativa bugetului de stat: Sunt mai mari, in medie, de 12 ori decat cele din sistemul public

Pensiile speciale sunt o adevarata sugativa a fondurilor de la bugetul de stat. Mai mari de 12 ori, in medie, decat cele din sistemul public, aceste pensii scot 640 de milioane de lei din bugetul anului 20.

Lumea justitiei din Romania este in doliu. Unul dintre cei mai cunoscuti avocati a murit. Avea doar 33 de ani

Lumea justitiei din Romania este in doliu, dupa ce unul dintre cei mai cunoscut avocati, Marius Patrascanu a murit. Barbatul avea doar 33 de ani si era extrem de apreciat in domeniul.

Corina Cretu: 52% dintre copiii din Romania se afla la limita saraciei sau sunt expusi riscului de saracie. Rata mortalitatii infantile este cea mai mare din Uniunea Europeana

Peste 50% dintre copiii din Romania se afla la limita saraciei sau sunt expusi riscului de saracie, a avertizat Corina Cretu, comisarul european pentru politica regionala. Totodata, aceasta a mai.

Baba si mitraliera, realitate: Zeci de comune din Romania au primit tehnica de lupta pentru a fi folosita in scopuri comemorative (VIDEO)

Artilerie grea si avioane de lupta in mai multe localitati din zona rurala. Zeci de comune din Romania au primit contra cost, prin hotarare de Guvern, tehnica de lupta pentru a fi folosita.

Peste 57.000 de infectii nosocomiale, inregistrate in spitalele din Romania in ultimii 5 ani

Intre anii 2010 si 2015 au fost inregistrate peste 57. 000 de infectii nosocomiale in spitalele din Romania, cele mai multe fiind constatate in unitatile sanitare din judetele Iasi,.

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )