Libnet.ro
UNICEF

01:05

Corina Cretu: 52% dintre copiii din Romania se afla la limita saraciei sau sunt expusi riscului de saracie. Rata mortalitatii infantile este cea mai mare din Uniunea Europeana

B1 B1,
Corina Cretu: 52% dintre copiii din Romania se afla la limita saraciei sau sunt expusi riscului de saracie. Rata mortalitatii infantile este cea mai mare din Uniunea Europeana

Peste 50% dintre copiii din Romania se afla la limita saraciei sau sunt expusi riscului de saracie, a avertizat Corina Cretu, comisarul european pentru politica regionala. Totodata, aceasta a mai. continuă pe B1

Corina Cretu: 52% dintre copiii din Romania se afla la limita saraciei sau sunt expusi riscului de saracie

Mai mult de jumatate dintre copiii din Romania 52%) se afla la limita saraciei sau sunt expusi riscului de saracie, a declarat, vineri, la Bucuresti, comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu.

Legaturi periculoase la varful Fiscului din Romania

Legaturi periculoase la varful Fiscului din Romania. ANAF s-a constituit parte civila intr-un proces penal in care este judecat fostul patron al sefului ANAF. Fiscul este parte.

Exces de putere: Dialog incredibil intr-o instanta din Romania, cu porci, miei si pietris

Oana Zamfir a difuzat, la Exces de putere, un exemplu de dialog spumos purtat intr-o instanta din Romania, intre un primar si un judecator. Este vorba de un proces in care primarul de la.

20 de artisti plastici din Romania si Moldova, la Tabara de pictura de la Straja

20 de artisti plastici din Romania si Moldova participa, in aceasta saptamana, la cea de- a treia editie a Taberei Arta si Natura la Straja, Pictorii vor imortaliza pe panze peisaje din statiune si le vor reuni intr-o expozitie permanenta.

Asociatia Magistratilor din Romania contesta proiectul legii salarizarii bugetarilor

Asociatia Magistratilor din Romania contesta proiectul salarizarii bugetarilor pentru ca angajatii din Justitie nu sunt si ei vizati. Presedinta AMR, judecatoarea Gabriela Baltag, a acuzat intr-un.

Alba Iulia ar putea deveni primul oras inteligent din Romania

Orasul Alba Iulia ar putea deveni primul oras inteligent din Romania, ca urmare a derularii unui proiect-pilot care ar urma sa se finalizeze pana in anul 2018, potrivitministrului Comunicatiilor si pentru Societatea Informationala, Marius Bostan. Toate lucrurile pe care le-am facut sunt publicate pe site. Daca nu este clar, intrebati-ne! in ceea ce priveste conceptul [].

''Industria telecom din Romania este una de succes

''Industria telecom din Romania este una de succes, in care vedem perfomante bune, dar uneori trebuie sa intervenim, in sensul ca nu trebuie sa lasam firmele mari sa blocheze inovatia sau intrarea unor firme mici, inovative, pe piata, a afirmat, azi, presedintele Consiliului Concurentei, Bogdan Chiritoiu, la cea de-a XX-a editie a expo-conferintei Ziua Comunicatiilor 2016, potrivit unor surse din presa.

Alba Iulia, primul oras inteligent din Romania

Orasul Alba Iulia ar putea deveni primul oras inteligent smart city) din Romania, ca urmare a derularii unui proiect-pilot ce ar urma sa se finalizeze pana in anul 2018, a anuntat, miercuri,.

Presedinta Asociatiei Magistratilor din Romania, sanctionata de CSM

Judecatoarea Gabriela Baltag, presedinta Asociatiei Magistratilor din Romania AMR), a incalcat normele de conduita reglementate de Codul deontologic al judecatorilor si procurorilor, a decis ieri Plenul Consiliului Superior al Magistraturii. CSM a mentinut, astfel, decizia Sectiei de judecatori a Consiliului.

Interact aniverseaza 18 ani pe piata de training si dezvoltare profesionala din Romania

Compania de consultanta si formare profesionala Interact isi serbeaza majoratul pe piata de training din Romania, un mediu competitiv, la maturizarea caruia contribuie de 18 ani cu programe inovatoare dedicate dezvoltarii personale si organizationale.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )