Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lumea justitiei din Romania este in doliu. Unul dintre cei mai cunoscuti avocati a murit. Avea doar 33 de ani

Antena3 Antena3,
Lumea justitiei din Romania este in doliu. Unul dintre cei mai cunoscuti avocati a murit. Avea doar 33 de ani

Lumea justitiei din Romania este in doliu, dupa ce unul dintre cei mai cunoscut avocati, Marius Patrascanu a murit. Barbatul avea doar 33 de ani si era extrem de apreciat in domeniul. continuă pe Antena3

''Industria telecom din Romania este una de succes

''Industria telecom din Romania este una de succes, in care vedem perfomante bune, dar uneori trebuie sa intervenim, in sensul ca nu trebuie sa lasam firmele mari sa blocheze inovatia sau intrarea unor firme mici, inovative, pe piata, a afirmat, azi, presedintele Consiliului Concurentei, Bogdan Chiritoiu, la cea de-a XX-a editie a expo-conferintei Ziua Comunicatiilor 2016, potrivit unor surse din presa.

Expert german: Sistemul antiracheta din Romania este prea scump, ineficient si un raspuns total gresit la o amenintare perceputa

Sistemul antiracheta instalat la Deveselu este prea scump, ineficient si un raspuns total gresit la o amenintare perceputa, a declarat Hans-Joachim Spanger, expert german privind conflictele, intr-un.

Unul dintre atacatorii de la Bataclan, inmormantat in estul Frantei

Unul dintre cei trei kamikaze autori ai atacului de la Bataclan in timpul atentatelor de la 13 noiembrie de la Paris, Foued Mohamed-Aggada, a fost ingropat vineri la Wissembourg, in estul Frantei, a afirmat o sursa apropiata de acest dosar, transmite AFP, citata de Agerpres. inmormantarea sa a avut loc inainte de rasarit in sectiunea musulmana din cimitirul local, potrivit aceleiasi surse.

Turcia: Unul dintre cele mai mari spitale din Ankara, in flacari. Peste 100 de pacienti au fost evacuati (VIDEO)

Unul dintre cele mai mari spitale din capitala turca Ankara a fost curprins de flacari in cursul serii de miercuri, potrivit reuters. com. Acoperisul sectiei de neurologie a fost cel cuprins de flacari,.

Corina Cretu: 52% dintre copiii din Romania se afla la limita saraciei sau sunt expusi riscului de saracie. Rata mortalitatii infantile este cea mai mare din Uniunea Europeana

Peste 50% dintre copiii din Romania se afla la limita saraciei sau sunt expusi riscului de saracie, a avertizat Corina Cretu, comisarul european pentru politica regionala. Totodata, aceasta a mai.

Corina Cretu: 52% dintre copiii din Romania se afla la limita saraciei sau sunt expusi riscului de saracie

Mai mult de jumatate dintre copiii din Romania 52%) se afla la limita saraciei sau sunt expusi riscului de saracie, a declarat, vineri, la Bucuresti, comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu.

Legaturi periculoase la varful Fiscului din Romania

Legaturi periculoase la varful Fiscului din Romania. ANAF s-a constituit parte civila intr-un proces penal in care este judecat fostul patron al sefului ANAF. Fiscul este parte.

Exces de putere: Dialog incredibil intr-o instanta din Romania, cu porci, miei si pietris

Oana Zamfir a difuzat, la Exces de putere, un exemplu de dialog spumos purtat intr-o instanta din Romania, intre un primar si un judecator. Este vorba de un proces in care primarul de la.

Alba Iulia ar putea deveni primul oras inteligent din Romania

Orasul Alba Iulia ar putea deveni primul oras inteligent din Romania, ca urmare a derularii unui proiect-pilot care ar urma sa se finalizeze pana in anul 2018, potrivitministrului Comunicatiilor si pentru Societatea Informationala, Marius Bostan. Toate lucrurile pe care le-am facut sunt publicate pe site. Daca nu este clar, intrebati-ne! in ceea ce priveste conceptul [].

Peste 57.000 de infectii nosocomiale, inregistrate in spitalele din Romania in ultimii 5 ani

Intre anii 2010 si 2015 au fost inregistrate peste 57. 000 de infectii nosocomiale in spitalele din Romania, cele mai multe fiind constatate in unitatile sanitare din judetele Iasi,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )