Libnet.ro
UNICEF

05:45

Topul celor mai puternice companii auto din Romania

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai puternice companii auto din Romania

Cele mai puternice zece companii auto din Romania au avut impreuna anul trecut o cifra de afaceri de peste 33 de miliarde de lei. continuă pe Adevărul

Topul celor mai puternice companii auto din Romania

Cele mai puternice zece companii auto din Romania au avut impreuna anul trecut o cifra de afaceri de peste 33 de miliarde de lei. Automobile-Dacia are cea mai mare cifra de afaceri din industrie, 12,7 miliarde lei, si este a doua cea mai mare companie.

Business Report: Topul celor mai ieftine ansambluri rezidentiale; Romania, din nou tigrul de hartie al Estului: economia creste in timp ce familiile romanilor sunt tot mai sarace; In 6 ani, restantele la creditele persoanelor fizice au crescut de 25 de o

Evolutia comertului Chinei indica incetinirea cresterii economiei tarii. Exporturile si importurile Chinei au scazut in mod neasteptat. De ce intarzie concedierile la Tarom. Compania aeriana ar fi trebuit sa treaca pana acum printr-o etapa de ajustare de personal, care nu a fost realizata.

Agricultura din Romania a atins un nou nivel: utilajele sunt asistate prin satelit

Agricultura din Romania a atins un nou nivel. Utilajele sunt ghidate cu ajutorul satelitilor, iar greselile sunt eliminate cu ajutorul tehnologiei de ultima ora. Asta face ca unii dintre producatorii romani sa.

inca un semn al picajului fotbalului iberic? Niciun spaniol pe lista restransa a celor mai buni 10 jucatori din Europa

Casillas, Xavi si viitorul castigator Iniesta au fost anul trecut pe lista restransa a celor mai buni jucatori din Europa, in viziunea UEFA. in acest sezon insa, printre nominalizati nu se mai regaseste niciun spaniol, dar sunt doi germani si doi olandezi. Patru jucatori vin de la castigatoare Ligii Campionilor, Bayern Munchen.

Maserati recheama in service 70 de masini din Romania pentru posibile probleme la suspensia spate

Maserati recheama in service, 70 de masini Quattroporte si GranTurismo din Romania, pentru posibile probleme care pot aparea la tirantii suspensiei spate in cazul in care masinile parcurg drumuri accidentate,.

Toate companiile mari din Romania, cel putin cele private, vor utiliza solutii de cloud computing pana in 2017, studiu CIO Council

Este de asteptat ca pana in anul 2017 toate companiile mari si foarte mari din Romania cel putin cele din sectorul privat) sa utilizeze sub o forma sau alta cloud computing-ul ca forma principala de folosire a instrumentelor IT, arata datele unui studiu realizat de CIO Council, asociatie ce reuneste 80 de membri care au detinut sau detin functii de directori IT in marile corporatii locale. Cloud computing-ul este tehnologia care permite stocarea, procesarea si utilizarea datelor pe computere si sisteme de calcul aflate la distanta, prin intermediul unei conexiuni de internet. La acest studiu au participat 107 companii din Romania, 48% dintre acestea cu afaceri de peste 100 milioane de euro si 58% cu un buget de IT de peste un milion de euro.

S-a stabilit lista celor mai buni 10 jucatori ai Europei, din care se va alege unul singur. Niciun spaniol pe aceasta lista

Uefa a afisat lista celor mai buni 10 jucatori care evolueaza in campionatele europene, urmand ca peste o luna sa fie ales jucatorul sezonului 2012-2013.

SANSA pentru ecoturismul din Romania. Proiectul francez Cele mai frumoase sate ...

Ministrul francez al Ecologiei, Dezvoltarii Durabile si Energiei, Philippe Martin, si-a exprimat, joi, sustinerea pentru preluarea proiectului Cele mai frumoase sate in Romania, care ar putea constitui un avantaj substantial pentru ecoturismul din Romania, potrivit unui comunicat remis Mediafax. Pozitia a fost formulata in cadrul unei intalniri avute joi, la Palatul Victoria, cu ministrul roman al Mediului, Rovana Plumb. Un subiect abordat cu acest prilej l-a constituit implementarea in .

Piata de media si divertisment din Romania va ajunge la 3,53 miliarde de dolari in 2017.

Piata de media si divertisment din Romania va inregistra al treilea cel mai rapid ritm de crestere din Europa Centrala si de Est, cu o rata medie anuala de crestere de 7,7% CAGR) pana in 2017, potrivit editiei a 14-a a raportului PwC Entertainment and Media Outlook, informeaza Mediafax. Pietele cu cea mai rapida crestere din regiune raman Turcia 11,4% CAGR) si Rusia 10,1%), in vreme ce Ungaria 5,5%), Republica Ceha 5,1%) si Polonia 3,2%) vor inregistra rate mai mici de crestere decat .

Congresul de Energie si Echipamente Electrice din Romania -CEEER 2013.

Congresul de Energie si Echipamente Electrice din Romania CEEER) 2013 va avea loc in perioada 10-11 Septembrie 2013, la Palatul Parlamentului, Sala Nicolae Balcescu, in paralel cu targul de automatizari si echipamente electrice, IEAS 2013 - International Electric and Automation Show. CEEER este un eveniment fundamentat pe Conferintele de Echipamente si Automatizari din Romania CEEA), care timp de 5 editii 2006-2011), au deschis toamna evenimentelor de profil din Romania. Menit a deveni .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )