Libnet.ro
UNICEF

09:15

Congresul de Energie si Echipamente Electrice din Romania -CEEER 2013.

România Liberă România Liberă,
Congresul de Energie si Echipamente Electrice din Romania -CEEER 2013.

Congresul de Energie si Echipamente Electrice din Romania CEEER) 2013 va avea loc in perioada 10-11 Septembrie 2013, la Palatul Parlamentului, Sala Nicolae Balcescu, in paralel cu targul de automatizari si echipamente electrice, IEAS 2013 - International Electric and Automation Show. CEEER este un eveniment fundamentat pe Conferintele de Echipamente si Automatizari din Romania CEEA), care timp de 5 editii 2006-2011), au deschis toamna evenimentelor de profil din Romania. Menit a deveni . continuă pe România Liberă

SANSA pentru ecoturismul din Romania. Proiectul francez Cele mai frumoase sate ...

Ministrul francez al Ecologiei, Dezvoltarii Durabile si Energiei, Philippe Martin, si-a exprimat, joi, sustinerea pentru preluarea proiectului Cele mai frumoase sate in Romania, care ar putea constitui un avantaj substantial pentru ecoturismul din Romania, potrivit unui comunicat remis Mediafax. Pozitia a fost formulata in cadrul unei intalniri avute joi, la Palatul Victoria, cu ministrul roman al Mediului, Rovana Plumb. Un subiect abordat cu acest prilej l-a constituit implementarea in .

Maserati recheama in service 70 de masini din Romania pentru posibile probleme la suspensia spate

Maserati recheama in service, 70 de masini Quattroporte si GranTurismo din Romania, pentru posibile probleme care pot aparea la tirantii suspensiei spate in cazul in care masinile parcurg drumuri accidentate,.

CIO Council: Peste 60% dintre companiile mari din Romania folosesc cloud. In 2017 vor folosi toate

In jur de 61% dintre companiile din Romania utilizeaza servicii de cloud computing public sau privat), iar pana in 2017, toate companiile mari vor utiliza cel putin o forma de cloud computing, reiese dintr-un studiu al CIO Council Asociatia.

Toate companiile mari din Romania, cel putin cele private, vor utiliza solutii de cloud computing pana in 2017, studiu CIO Council

Este de asteptat ca pana in anul 2017 toate companiile mari si foarte mari din Romania cel putin cele din sectorul privat) sa utilizeze sub o forma sau alta cloud computing-ul ca forma principala de folosire a instrumentelor IT, arata datele unui studiu realizat de CIO Council, asociatie ce reuneste 80 de membri care au detinut sau detin functii de directori IT in marile corporatii locale. Cloud computing-ul este tehnologia care permite stocarea, procesarea si utilizarea datelor pe computere si sisteme de calcul aflate la distanta, prin intermediul unei conexiuni de internet. La acest studiu au participat 107 companii din Romania, 48% dintre acestea cu afaceri de peste 100 milioane de euro si 58% cu un buget de IT de peste un milion de euro.

Agricultura din Romania a atins un nou nivel: utilajele sunt asistate prin satelit

Agricultura din Romania a atins un nou nivel. Utilajele sunt ghidate cu ajutorul satelitilor, iar greselile sunt eliminate cu ajutorul tehnologiei de ultima ora. Asta face ca unii dintre producatorii romani sa.

Prima statie din Romania de producere a energiei regenerabile, inaugurata la Filipestii de ...

Prima statie din Romania de producere a energiei regenerabile a fost inagurata, marti, la Filipestii de Padure, in Prahova. Acesta este prima dintr-o serie de zece astfel de statii care vor fi construite in urmatorii trei ani, relateaza Mediafax. Consortiul Genesis Biopartner, format din firma romaneasca Baupartner si din firma suedeza Vireo Energy a inaugurat, marti, in comuna Filipestii de Padure din judetul Prahova, prima statie romaneasca de producere a energiei regenerabile in cogenerare .

Piata de media si divertisment din Romania va ajunge la 3,53 miliarde de dolari in 2017.

Piata de media si divertisment din Romania va inregistra al treilea cel mai rapid ritm de crestere din Europa Centrala si de Est, cu o rata medie anuala de crestere de 7,7% CAGR) pana in 2017, potrivit editiei a 14-a a raportului PwC Entertainment and Media Outlook, informeaza Mediafax. Pietele cu cea mai rapida crestere din regiune raman Turcia 11,4% CAGR) si Rusia 10,1%), in vreme ce Ungaria 5,5%), Republica Ceha 5,1%) si Polonia 3,2%) vor inregistra rate mai mici de crestere decat .

Doua jucatoare din Romania in top 30 mondial

WTA a dat publicitatii clasamentul mondial pentru prima saptamana dupa Wimbledon si doua jucatoare din Romania sunt pozitionate intre primele 30 ale lumii.

Simona Halep urca in TOP 30. Vezi ce locuri ocupa tenismanele din Romania.

Jucatoarea de tenis Simona Halep a urcat doua locuri si se afla pe pozitia 30 WTA, cu 1. 635 de puncte, aceasta fiind cea mai buna clasare din cariera sportivei de 21 de ani, potrivit Mediafax. In clasamentul WTA, jucatoarea din Romania cel mai bine clasata este Sorana Cirstea, care a coborat de pe pozitia 23 pe 26, cu 1. 700 de puncte. Monica Niculescu a urcat pe locul 47, cu 1. 225 de puncte, Irina-Camelia Begu a urcat de 61 pe 59 1. 015 puncte), iar Alexandra Cadantu a inregistrat tot o .

REZULTATE BACALAUREAT 2013. O politiciana din Romania a PICAT examenul din acest an

Fosta politiciana PRM Anca Carcu a primit cu lacrimi in ochi afisarea rezultatelor de la BACALAUREAT 2013. Focoasa bruneta a declarat ca a picat examenul de Bacalaureat din cauza lui Corneliu.

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )