Libnet.ro
UNICEF

17:45

VIDEO Cand imaginatia atinge norii. Cea mai inalta cladire din lume se poate vedea de la aproape 100 de kilometri distanta

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cand imaginatia atinge norii. Cea mai inalta cladire din lume se poate vedea de la aproape 100 de kilometri distanta

Tarile din Asia si Orientul Mijlociu par sa aiba o slabiciune pentru cladiri foarte inalte, grandioase si impunatoare, dovada sunt numerosii zgarie-nori pe care-i gasim infruntand cerul in aceasta parte a lumii. Acolo se afla, deocamdata, cea mai inalta constructie de pe glob. continuă pe Adevărul

Peste jumatate dintre germani considera refugiatii si integrarea lor drept cea mai mare problema a Germaniei

Peste jumatate dintre germani considera refugiatii si integrarea lor drept cea mai mare problema a Germaniei, arata un sondaj de opinie citat de Reuters.

Romana, CEA MAI VORBITA LIMBA intr-un spital din Suedia. Medicii romani sunt CEI MAI RESPECTATI MEDICI DE CATRE NORDICI

Limba romana este cea mai vorbita limba dupa suedeza intr-un spital din localitatea Varnamo din sudul Suediei, iar acest lucru se intampla datorita personalului medical din spital care.

Vremea se va incalzi in cea mai mare parte a tarii. Prognoza meteo pentru joi si vineri

Vremea se va incalzi in cea mai mare parte a tarii, dar mai ales in nord-est. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in regiunile nordice, estice si centrale, informeaza ANM.

Pasiune, energie, dans! Reina, surpriza Mariei Andreea pentru fani. Artista a vorbit in exclusivitate despre cea mai noua melodie a sa (VIDEO + FOTO)

Maria Andreea este una dintre cele mai simpatice artiste de la noi. Mereu cu zambetul pe buze, dezinvolta si stapana pe sine, cantareata stie cum sa-si atraga fanii si sa se faca.

Romania a avut cea mai mare crestere economica anuala din UE

Romania a inregistrat o crestere economica de 4,6% in trimestrul al treilea al acestui an, comparativ cu perioada similara din 2015, acesta fiind cel mai mare ritm de crestere din Uniunea Europeana, conform unei estimari publicate de Oficiul European pentru Statistica Eurostat).

Esti pentru cateva zile in Bucuresti? Afla care este cea mai buna metoda de cazare

Bucurestiul este unul dintre cele mai dinamice orase din Romania si totodata numarul persoanelor care ajung in capitala din diverse motive este din ce in ce mai mare. Cu siguranta, fiecare dintre acestea isi doreste sa gaseasca un loc de cazare care sa-i ofere un plus de confort, sa fie intr-un loc bun si sa aiba un pret decent.

De departe cea mai frumoasa femeie. Complimentul suprem pe care l-a facut Monica Barladeanu unei jurnaliste (FOTO)

Monica Barladeanu este una dintre cele mai frumoase romance. Distinsa, rafinata si cu bun simt, Monica a stiut sa-si atraga fani si sa devina o persoana extrem de apreciata. Asa cum am.

Samsung ar putea renunta la butoanele fizice pentru a dota Galaxy S8 cu un ecran care acopera cea mai mare parte a telefonului

Urmatorul varf de gama al celor de la Samsung, Galaxy S8, ar putea avea rame mai subtiri si un ecran care acopera un procent mai mare din partea frontala a dispozitivului. Pentru a realiza acest lucru, compania coreeana ar urma sa elimine.

Cea mai noua nebunie: petreceri de vasectomie. De ce tot mai multe cupluri aleg sa nu aiba copii si sarbatoresc acest lucru

Tot mai multe cupluri aleg sa nu aiba copii. Si in loc de botez, tinerii isi cheama prietenii la botezul unei masini noi, bucurandu-se de banii economisiti in lipsa unui copil.

Estimare Eurostat: Economia romaneasca a inregistrat cea mai mare crestere trimestriala din UE

Romania a inregistrat o crestere economica de 4,6% in trimestrul al treilea al acestui an, comparativ cu perioada similara din 2015, acesta fiind cel mai mare ritm de crestere din Uniunea Europeana, conform unei estimari a Eurostat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )