Libnet.ro
UNICEF

20:30

Topul celor mai urmarite seriale din luna octombrie: lupta intre romani si turci pentru cei mai multi telespectatori

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai urmarite seriale din luna octombrie: lupta intre romani si turci pentru cei mai multi telespectatori

Trei productii romanesti si doua turcesti se bat in topul de cinci ale celor mai urmarite seriale din luna octombrie, telespectatorii impartindu-se, in general, intre Pro TV si Kanal D. continuă pe Adevărul

Gara de Nord din Bucuresti, este in topul celor mai PERICULOASE locuri din lume

Surpinzator sau nu Bucurestiula ajuns pe lista celor mai periculoase locuri de pe planeta. in acest top sunt trecute orase precum Rio de Janeiro Brazilia), Ulaanbaatar Ulan Bator, Mongolia),.

Topul celor mai infidele tari din lume: care este ziua in care cei mai multi parteneri calca stramb

Plecand de la data in care oamenii sunt cel mai predispusi sa se implice in aventuri amoroase, compania Durex a realizat un sondaj prin care a stabilit topul tarilor cu cele mai multe persoane predispuse la infidelitate.

National Geographic Traveler a anuntat topul celor mai interesante destinatii turistice ale anului 2017

Publicatia National Geographic Traveler a realizat topul celor mai importante destinatii de vizitat in anul 2017. Fie ca sunt orase care gazduiesc evenimente importante, zone naturale spectaculoase sau destinatii care impresioneaza prin cultura, cel putin una din cele 21 de recomandari ar trebui sa regaseasca pe lista locurilor pe care vreti sa le vizitati anul viitor.

Lista celor mai bune 20 de medicamente pentru dureri

Migrene. Durere de spate. Artrita. Dar care este cea mai potrivita pastila pentru a va elibera de durere? Oamenii de stiinta au realizat, in premiera, un ghid al celor mai eficace, dar si al celor mai proaste medicamente antialgice.

Cea mai rotunda stea din Univers a fost descoperita

Cea mai rotunda stea din Univers tocmai a fost identificata, fiind o premiera pentru comunitatea stiintifica. Un studiu publicat in jurnalul Science Advances arata ca steaua Kepler 11145123 este cea mai sferica da, acesta este termenul mai corect pentru a defini descoperirea, ca sa nu fim ignoranti) stea si totodata cel mai sferic obiect descoperit [].

Cele mai bune rujuri din lume

Specialistii din industria de frumusete au realizat un clasament care include cele mai bune rujuri din lume si cele mai vandute in acelasi timp. Sunt produsele cosmetice pe care le folosesc si marile vedete de la Hollywood si au preturi accesibile. Iata care sunt acestea.

Romania, al doilea mare consumator de antibiotice din Europa, dupa Grecia

Peste 600. 000 de romani primesc in medie, zilnic, tratament antibiotic, Romania fiind al doilea mare consumator din Europa, dupa Grecia, a declarat, vineri, Gabriel Popescu, consilier al ministrului Sanatatii. Romania este si in topul celor mai.

Bonurile fiscale de 168 de lei, din 21 octombrie, au fost declarate castigatoare la Loteria de duminica

Bonurile fiscale emise in data de 21 octombrie, cu o valoare totala de 168 lei, au fost desemnate castigatoare la extragerea Loteriei bonurilor fiscale de duminica. La aceasta extragere au participat bonurile fiscale emise in perioada 1 31 octombrie 2016. Fondul de premiere este de 1 milion de lei, suma din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

Bonurile fiscale castigatoare la Loteria de astazi sunt cele de 168 lei din 21 octombrie

ACTUALIZARE 17:13 Bonurile fiscale emise in data de 21 octombrie, cu o valoare totala de 168 lei, au fost desemnate castigatoare la extragerea Loteriei bonurilor fiscale care a avut loc astazi.

TOP proiecte imobiliare care au schimbat fata Clujului: cum s-a metamorfozat orasul cu cea mai dinamica dezvoltare din Romania

Cluj-Napoca este orasul cu cea mai spectaculoasa dezvoltare imobiliara din ultimii ani, iar acest lucru se datoreaza si numarului tot mai mare de investitori straini care aleg sa isi concentreze operatiunile in zona Transilvaniei, dar si a faptului ca.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )