Libnet.ro
UNICEF

09:15

Topul cheltuielilor din campania pentru parlamentare. Partidele cer decontarea a aproape 30,5 milioane de euro

Hotnews Hotnews,
 Topul cheltuielilor din campania pentru parlamentare. Partidele cer decontarea a aproape 30,5 milioane de euro

Partidele care au obtinut la alegerile parlamentare din decembrie cel putin 3% din voturi au depus la Autoritatea Electorala Permanenta cereri de rambursare a cheltuielilor electorale. in total, aproape 30,5 milioane de euro, din care PSD revendica aproape o treime, PNL un sfert, iar Pro Romania aproape 20%. continuă pe Hotnews

Partidele cer returnarea cheltuielilor cu alegerile parlamentare. Ce sume revendica PSD, PNL, USR PLUS si AUR

Autoritatea Electorala Permanenta a anuntat vineri ca 24 de partide au depus cereri pentru rambursarea cheltuielilor facute la alegerile parlamentare, iar suma totala este de 148. 727,89 lei.

Romania, pe locul al doilea in topul tarilor din UE cu cele mai multe mame adolescente Cum a evoluat fenomenul si cum s-a ajuns aici

Romania este pe locul al doilea in topul statelor din Uniunea Europeana cu cele mai multe mame adolescente, iar una din 6 adolescente care au avut un copil inainte de 15 ani va avea un al doilea copil inainte de a implini 18 ani. Sunt concluziile unui studiu UNICEF, care arata cum a evoluat acest fenomen in ultimii ani si cum a ajuns Romania aici, desi de cel putin 20 de ani au fost create o serie de institutii noi la nivelul comunitatilor locale, care ar putea fi implicate mult mai direct in prevenirea sarcinilor si nasterilor la adolescente.

STUDIU Pericolele din online pentru elevi

Scoala online a atras dupa sine un intreg alai de probleme. Semnalele de alarma sunt trase cu ritmicitate, pentru ca situatia poate scapa complet de sub control, din foarte multe puncte de vedere. Fundatia World Vision Romania avertizeaza asupra pericolelor multiple din mediul online la care sunt expusi copiii in aceasta perioada.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2403 seconds )