Libnet.ro
UNICEF

00:06

Topul Despre Opera 2017: Cele mai frumoase momente muzicale ale anului

Adevărul Adevărul,
Topul Despre Opera 2017: Cele mai frumoase momente muzicale ale anului

Am ajuns si la momentul unui bilant artistic al anului 2017. Daca anul trecut cea mai dificila alegere era departajarea intre trei spectacole extraordinare Parsifal, Manon si Fidelio), anul acesta mi se pare dificil sa selectez vreun spectacol de opera din teatrele romanesti ca fiind reprezentativ incluzand si noutatea printre criteriile de selectie, pe langa performanta muzicala in sine). continuă pe Adevărul

Cele mai frumoase carti de Craciun pentru copii

Unele dintre cele mai frumoase carti de copii au fost publicate sau reeditate in preajma sarbatorilor de iarna. Printre acestea se numara Darul lui Mos Craciun, Povesti de seara pentru fete rebele, Fetita care a salvat Craciunul.

MESAJE DE SFANTUL STEFAN. Cele mai frumoase MESAJE DE SF STEFAN

Mesaje de Sfantul Stefan Un gand bun si-o sarutare/ Azi la ceas de-aniversare/ Sfantul Stefan sa va ocroteasca/ Visele sa va-mplineasca!/ La multi ani! MESAJE DE.

URARI de CRACIUN. Cele mai frumoase mesaje de trimis celor dragi

URARI de CRACIUN. Cum ne aflam in perioada Craciunului, este bine sa fim pregatiti din timp cu mesajele, felicitarile, sms-urile pe care vrem sa le trimitem cuiva drag. URARI de CRACIUN. E momentul.

Cele mai bune filme de aventura aparute de-a lungul timpului

Filmele de aventura sunt filmele care te introduc intr-o lume a tuturor posibilitatilor, intr-o lume in care poti fii cine vrei, cand vrei si unde vrei. Tot de la noi ai aflat care sunt cele mai bune filme de aventura ale anului 2017. insa, de-a lungul timpului, fiecare an in parte a fost martorul unor [].

MESAJE DE CRACIUN 2017. Cele mai inspirate MESAJE, URARI, FELICITARI de CRACIUN pentru cei dragi - copy

MESAJE DE CRACIUN 2017Va doresc ca sarbatorile de iarna sa va aduca sanatate si fericire, implinirea tuturor dorintelor si sanatate celor dragi. La multi ani! MESAJE DE.

MESAJE DE CRACIUN 2017. Cele mai inspirate MESAJE, URARI, FELICITARI de CRACIUN pentru cei dragi

MESAJE DE CRACIUN 2017Va doresc ca sarbatorile de iarna sa va aduca sanatate si fericire, implinirea tuturor dorintelor si sanatate celor dragi. La multi ani! MESAJE DE.

Cele mai frumoasce carti de Craciun pentru copii

Unele dintre cele mai frumoase carti de copii au fost publicate sau reeditate in preajma sarbatorilor. Printre acestea se numara Darul lui Mos Craciun,.

Topul domeniilor in care lucreaza persoanele cu cele mai mari rate de divort

Cercetatorii au ajuns la concluzi ca domeniul de activitate si nivelul salarial influenteaza in mod semnificativ rata de divort a cuplurilor.

La ce s-au uitat romanii in zilele de Craciun: Singur acasa si Las Fierbinti, intre cele mai urmarite programe

Filmele si stirile au fost cele mai urmarite programe in zilele de Craciun. Preferata romanilor a ramas comedia Singur Acasa 3, difuzata de Pro TV, care a dominat topul audientelor.

Top 10 filme care au avut cele mai mari incasari in 2017

Cele mai populare 10 filme din 2017 au avut incasari ce depasesc 3,25 miliarde de dolari, iar suma este asteptata sa creasca semnificativ avand in vedere ca noul film Star Wars vine puternic din urma si are deja incasari de 261 mil. dolari in 10 zile.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )