Libnet.ro
UNICEF

21:30

Cele mai mari frici ale primului an de parinte si cum sa le depasesti

Antena3 Antena3,
Cele mai mari frici ale primului an de parinte si cum sa le depasesti

Sa fii parinte si nu e tocmai usoar, iar asta o auzi si in stanga si in dreapta. Pana cand nu esti pus in fata faptului implinit, de multe ori crezi ca ceilalti exagereaza. Insa cand ajungi cu bebelusul acasa, iti dai. continuă pe Antena3

Cele mai mari pensii din Romania. 13 pensionari incaseaza lunar peste 10.000 de lei

Romania are peste 5 milioane de pensionari si cei mai multi traiesc cu greu de pe o zi pe alta. Exista insa si pensionari fericiti, care nu duc grija zilei de maine, iar asta pentru ca au pensii cu patru zerouri. Iata care sunt cele mai mari pensii din Romania.

Top: cele mai mari cinematografe din Romania

Romanii au platit anul trecut 185,2 milioane de lei pentru bilete la film, dar o mare parte din incasari, mai exact 85%, au mers catre primele cinci companii de cinema, arata datele Centrului National al Cinematografiei. Vezi care sunt cele mai mari.

Cele mai mari noutati ale Google, de la YouTube si Maps offline la realitate virtuala

La Google I/O 2015, compania americana a anuntat ca YouTube va veni, in sfarsit, in versiune offline. Totodata, nu e singura aplicatie care va beneficia de acest tratament, ci pe lista mai sunt Google Maps si Chrome. Iata ce alte noutati au mai anuntat cei de la Google, pe langa Android M. Dupa cel mai [] Cele mai mari noutati ale Google, de la YouTube si Maps offline la realitate virtuala Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Ministrul Agriculturii a ascuns scumpirile artificiale. Iata ce produse au avut cele mai mari majorari de pret

Ministrul Agriculturii a ascuns cresterile artificiale de preturi din ultima perioada. O analiza realizata de economica. net bazata pe rapoartele INS trimise Ministerului Agriculturii arata ca in ultima luna.

Cele mai bune si populare jocuri pentru iPhone

Am selectat cele mai bune jocuri pentru iPhone pe care poti sa le joci gratuit si care nu trebuie sa iti lipseasca din telefon, pentru momentele in care vrei sa faci timpul sa treaca mai repede si mai usor. Cele mai bune jocuri pentru iPhone nu ar trebui sa lipseasca din telefonul niciunui posesor de [] Cele mai bune si populare jocuri pentru iPhone Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai bune decizii de business din toate timpurile

Cele mai bune decizii de business sunt cele care, desi pe moment pot parea controversate, fac pe termen lung diferenta intre companiile de succes si cele mediocre. Cand a ales, in urma cu mai bine de o suta de.

Bolile verii. Cum sa ne ferim de cele mai frecvente afectiuni din sezonul cald

Vara, cei mai multi oameni isi petrec timpul liber afara, in spatii verzi, la picnicuri cu familia si prietenii, la plaja sau in drumetii pe munte. insa, expunerea la razele soarelui si activitatea fizica intensa in natura pot provoca numeroase afectiuni. Site-ul sheknows. com prezinta cele mai comune boli de vara si cele mai eficiente modalitati de prevenire a lor.

Cele mai frumoase orase din Belgia: Venetia de Nord si Orasul diamantelor

Cele mai frumoase orase din Belgia. Destinatie city-break populara gratie atmosferei multiculturale, Belgia este cautata si datorita oraselor linistite, daruite ca adevarate nestemate arhitecturale, canalelor romantice si numeroaselor cafenele si restaurante renumite pentru faimoasele sortimente de ciocolata.

Gradina Zoologica din Calarasi, una dintre cele mai frumoase din tara, poate fi vizitata gratuit de 1 iunie

Una dintre cele mai frumose Gradini Zoologice din Romania isi deschide larg portile, luni, 1 iunie, de Ziua Copilului. Amatorii de plimbari de in aer liber pot face gratuit turul Gradinii, asa cum se obisnuieste in fiecare an, spre bucuria prichindeilor.

Cele mai tari bancuri cu Florin Piersic

Cele mai tari bancuri cu Florin Piersic. Actorul Florin Piersic este foarte cunoscut pentru talentul oratoric si obiceiul de a tine monologuri foarte lungi, ceea ce a dus la aparitia a numeroase bancuri care fac referire la acest aspect.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )