Libnet.ro
UNICEF

23:15

Tot mai multi detinuti din tara s-au alaturat revoltei din penitenciare. Peste 1000 de persoane au refuzat hrana

România Liberă România Liberă,
Tot mai multi detinuti din tara s-au alaturat revoltei din penitenciare. Peste 1000 de persoane au refuzat hrana

Detinutii din 12 din cele 45 de inchisori din tara au protestat, miercuri, in penitenciare, nemultumiti de conditiile din detentie, informeaza Administratia Nationala a Penitenciarelor ANP). continuă pe România Liberă

Tot mai multi detinuti din tara s-au alaturat revoltei din penitenciare. Peste 1000 de persoane au refuzat hrana, in ultimele zile

Detinutii din 12 din cele 45 de inchisori din tara au protestat, miercuri, in penitenciare, nemultumiti de conditiile din detentie, informeaza Administratia Nationala a Penitenciarelor ANP).

Constanta: Mai multi localnici din comuna Valu lui Traian sustin ca angajatii primariei ar imprastia otrava pe strazi pentru a scapa de animalele abandonate (VIDEO)

Mai multi localnici din comuna constanteana Valu lui Traian sunt revoltati dupa ce au gasit in propriile curti si pe strada pungi ticsite cu otrava pentru sobolani, informeaza B1 TV. Oamenii ii.

Mai multi detinuti periculosi au evadat dintr-o inchisoare din Mexic: O cunoscuta zona turistica, impanzita de politisti

Zece detinuti periculosi au evadat din inchisoarea din Cancun. Fortele de ordine au impanzit orasul turistic mexican . Potrivit unor martori, cel putin trei detinuti au urcat intr-un.

Dupa ce au evadat, mai multi detinuti au plecat cu taxiul

Zece detinuti, printre care si de delincventi periculosi, au evadat marti seara din inchisoarea din Cancun, in estul Mexicului, unii dintre ei plecand apoi cu taxiul, au anuntat autoritatile lo.

Cu 150 LA SUTA mai multi detinuti decat locuri. De ce ard inchisorile romanesti si ce solutii exista

Detinutii din 14 penitenciare s-au revoltat in ultimele zile impotriva conditiilor inumane din celule. in inchisori, sunt incarcerate in prezent cu 10. 000 de persoane mai mult decat locurile disponibile.

Revoltele continua in mai multe penitenciare din tara: Unii detinuti si-au dat foc la haine, altii au intrat in greva foamei. Trupele speciale au intervenit pentru a calma spiritele (VIDEO)

Revoltele continua in penitenciare. Puscariile fierb din nou, iar detinutii nu s-au dat in laturi de la violente, nemultumiti de conditiile din spatele gratiilor. La Botosani, peste 200 de.

De ce atrage Saschizul tot mai multi turisti

Patrimoniul istoric, atunci cand este pastrat cum se cuvine, poate sa genereze prosperitate. Aceasta pare sa fie lectia pe care locuitorii satului Saschiz din judetul Mures au invatat-o de la vecinii lor din Viscri, judetul Brasov.

ZF: Tot mai multi romani renunta la viata de la oras pentru cea de la tara

Peste 100. 000 de romani renunta, anual, la viata de la oras, pentru a cea de la sat, unde incep mici afaceri sau isi construiesc case.

Fiscul ar putea executa silit clanul Carpaci, dupa ce a castigat un proces cu sotia celui mai bogat rom din tara: Mirela Stoica are datorii de patru milioane de lei

Fiscul ar putea executa silit clanul Carpaci pentru suma de 4. 000 de lei, informeaza Adevarul. Directia Generala a Finantelor Publice Timisoara a castigat un proces in care s-a judecat cu.

Tinmar pierde contractul cu Dacia, cea mai mare companie din Romania, care va lua energie de la grupul ceh CEZ

Cea mai mare companie din tara, Dacia, va lua pe o durata de un an de zile energie de la cehii de la CEZ. in acest fel, Tinmar Ind, cel mai important furnizor privat de energie, pierde unul dintre cei mai.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,265 seconds )