Libnet.ro
UNICEF

09:15

Tot mai multi romani se roaga la acesti doi sfinti mai putin cunoscuti. Motivul este incredibil

Antena3 Antena3,
Tot mai multi romani se roaga la acesti doi sfinti mai putin cunoscuti. Motivul este incredibil

Sfantul Efrem cel Nou ajuta la gasirea unui loc de munca Cinstitei egumene i se adreseaza Dimitrios Barbarigos cu scuzele de a nu fi trimis mai devreme propria marturie despre ajutorul primit de la Sfantul. continuă pe Antena3

Incredibil! De ce au inceput tot mai multi romani sa poarte o folie de staniol in buzunar

In luna ianuarie a anului trecut, potrivit unui raport Mastercard, la nivel global se numarau 370 de milioane de carduri contactless acceptate in peste 8 milioane de locatii in 111 tari. Acest lucru inseamna.

Cazul nregistrarilor de la DNA Oradea - Mai multi procurori, chemati la audieri la Sectia de anchetare a magistratilor

Mai multi procurori din DNA Oradea au fost chemati la audieri, miercuri, la Sectia pentru anchetarea magistratilor din Parchetul General, in urma inregistrarii aparute in spatiul public in care se vorbeste despre linistirea judecatorilor, a declarat pentru Mediafax Adina Florea, procurorul-sef adjunct al sectiei.

Bataie cu pumni si picioare in traficul din Capitala. Mai multi barbati au fost implicati (VIDEO)

Imagini incredibile surprinse in traficul din Bucuresti. Soferul unei masini a fost impins cu picioarele de un taximetrist. in incaierarea la care au luat parte mai multi barbati, au zburat pumni si.

Teroare intr-un bar din Valcea. Mai multi oameni au fost amenintati cu cutitul

Un individ a scos cutitul si a amenintat mai multi oameni dintr-un bar din comuna Berbesti, Valcea. Oamenii spun ca de ani de zile sunt terorizati de o familie din localitate si se plang ca nici.

DIETA. Cel mai simplu mod de a slabi. Multi romani fac deja asta, fara sa-si dea seama

La inceput de an nou ne promitem sa avem un stil de viata mai sanatos si sa pierdem din kilogramele in plus. Potrivit unui nou studiu, se pare ca solutia pentru revizuirea dietei ar putea fi mai multe ore.

Ape tot mai tulburi in relatia SUA-China

Lou Yuan, amiral in fortele navale chineze: Vom vedea cat de tematoare este America cand le vom scufunda doua portavioane * Patrick Shanahan, noul secretar al Apararii SUA: Sa ramanem concentrati pe &171;China, China, China &187; Relatia bilaterala dintre Statele Unite ale Americii continua sa se tensioneze, in contextul in care SUA au inlocuit angajementul strategic dintre cei doi parteneri cu competitia strategica, este de parere Kevin Rudd, fost prim-ministru al Australiei si presedinte al Asia Society Policy Institute.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )