Libnet.ro
UNICEF

15:00

Tot ce ar trebui sa stii despre LG G3, cel mai bun telefon de anul acesta. Interfata e inspirata din produsele Google

Adevărul Adevărul,
Tot ce ar trebui sa stii despre LG G3, cel mai bun telefon de anul acesta. Interfata e inspirata din produsele Google

La finalul lunii mai, LG G3 va fi prezentat oficial. Mai e putin, mai avem timp cat sa vorbim despre interfata si produs. Deja exista suficiente imagini neoficiale cu ambele si dupa cum se prezinta acum, LG are mari sanse sa genereze reactii pozitive la adresa dispozitivului sau. continuă pe Adevărul

Leul a atins cel mai bun nivel din ultimele opt luni si jumatate, dupa ce SP a imbunatatit ratingul Romaniei

Leu s-a apreciat pana la cel mai bun nivel din ultimele opt luni si jumatate, ajungand vineri la 4,4275 lei pentru un euro. Aceasta apreciere vine dupa ce americanii de la agentia de evaluare financiara.

Cel mai bun compact a devenit mai bun: Sony RX100 III cu obiectiv nou de la Zeiss

Gama Cyber-shot RX100 este completata cu noul model Cyber-shot RX100 III. Senzorul ramane de 1 inci, dar obiectivul este mai luminos si poarta aceeasi semnatura Zeiss.

Tot ce trebuie sa stii despre anemie

Te simti tot mai ametit, ai dureri de cap si nu ai putere? Desi esti tentat sa dai vina pe programul tot mai aglomerat si pe alimentatia haotica, afla ca neplacerile pe care le resimti sunt cateva dintre semnalele anemiei.

Olaroiu a fost incoronat rege: romanul a fost ales cel mai bun antrenor al sezonului in Emirate. Pe cine a invins

La capatul unui sezon istoric cu Al-Ahli Dubai in care a luat deja trei trofee si poate cuceri inca unul, duminica, in finala Cupei Presedintelui, tehnicianul de 44 de ani a fost recompensat in Gala Fotbalului din Emirate.

Sunt staruri, castiga milioane de euro, dar rateaza Mondialul. Cel mai bun 11 lasat acasa de catre selectioneri

Pana miercuri, toate nationalele calificate si-au anuntat loturile pentru turneul final din Brazilia. Arbeloa, Isco, Nasri sau Tevez sunt doar cativa jucatori de top care n-au fost selectionati, din diverse motive, desi n-au probleme medicale. Daca-l punem in poarta si pe Valdes, accidentat, se poate alcatui o echipa extrem de puternica.

Ce spune cel mai BOGAT om din Ucraina despre aderarea la Rusia a Donbass-ului: Va insemna prabusire economica

Cel mai bogat cetatean al Ucrainei, miliardarul Rinat Ahmetov, a cerut locuitorilor din Donbass sa se gandeasca la a trai fericiti in componenta Ucrainei. Ducem o viata necajita. Iar eu vreau ca Donbass si fiecare.

Cel mai sarac presedinte din lume. isi doneaza 97% din salariu, vinde flori si sta intr-o casa modesta: Nu am nevoie de multe pentru a trai

Este prezentat adesea cel mai sarac presedinte din lume, si poate pe buna dreptate. il cheama Jose Mujica, este presedintele Uruguayului, si a povestit pentru CNN despre stilul sau auster de viata, despre lega.

ASRock are cel mai rapid socket pentru SSD-urile M.2

Placile de baza Z97 si seria de procesoare Haswell Refresh nu aduc cel mai mare nivel de inovatie in domeniul PC-urilor, insa vin cu o serie de elemente interesante, cum ar fi slot-ul pentru SSD-uri M. 2, iar ASRock pretinde ca il detine pe cel mai rapid. Socket-ul M. 2 este probabil cel mai important element pe care il aduc in discutie noile placi de baza, iar ASRock a implementat deja versiunea a treia a acestuia, versiune care abia a fost anuntata.

Un tanar din Brazilia este noul detinator al recordului pentru cel mai rapid mesaj scris pe telefonul mobil

Un tanar de 16 ani, din Brazilia, este oficial persoana care scrie cel mai repede mesaje pe telefonul mobil, anunta CNN. Marcel Fernandes Filho a intrat in Cartea Recordurilor dupa ce a reusit sa scrie corect un.

Faze Tari: Au facut sex in fata unui bancomat! Trecatorii le-au facut poze amuzati; Cel mai sarac presedinte din lume isi doneaza 97% din salariu, sta intr-un cartier modest si conduce o masina din '87; Trei studenti au descoperit 40.000 de dolari intr-o

I-a facut fiice sale cate o poza in fiecare zi, timp de 18 ani! Vezi ce cadou genial i-a facut de majorat. Un tata a avut o idee care l-a obsedat vreme. Fotomodelul de 290. 000 de dolari creste gaini. Este plina de bani, dar si extrem de zgarcita! Cel mai bine platit fotomodel din lume, Gisele Bundchen.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )