Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tot ce trebuie sa stii despre bresa de securitate de la Facebook

Playtech Playtech,
Tot ce trebuie sa stii despre bresa de securitate de la Facebook

Facebook a fost afectata de o noua bresa de securitate, asa ca ar fi bine sa stii despre ce e vorba zilele astea, mai ales daca esti afectat. Faptul ca Facebook a fost implicata in. continuă pe Playtech

Balan, Bitdefender, despre bresa de securitate a Facebook: Eu am fost intre cei afectati. Pot fi zeci de mii de hackeri

Nu exista pana in prezent date privind cantitatea exacta de informatii afectate in urma piratarii conturilor Facebook si nici de cand au fost conturile afectate, a declarat pentru News. ro cercetatorul-sef pe zona de securitate la Bitdefender, Alex Balan, care este, de altfel, unul dintre cei afactati de bresa de securitate a celei mai mari retele de socializare din lume.

Tot ce trebuie sa stii despre nunta lui Gwyneth Paltrow cu Brad Falchuk

Cuplul format din actorii Gwyneth Paltrow si Brad Falchuk s-a casatorit in weekend. Evenimentul intim a avut loc in Hamptons.

Alex Balan, despre bresa de securitate a Facebook

Nu exista pana in prezent date privind cantitatea exacta de informatii afectate in urma piratarii conturilor Facebook si nici de cand au fost conturile afectate, a declarat pentru News. ro cercetatorul-sef pe zona de securitate la Bitdefender, Alex Balan, care se numara si printre cei afectati de bresa de securitate a celei mai mari retele de socializare din lume.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )