Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tot ce trebuie sa stii despre evenimentele din Siria. Rachetele americane au cenzurat ambitiile rusesti in Orientul Mijlociu

Hotnews Hotnews,
 Tot ce trebuie sa stii despre evenimentele din Siria. Rachetele americane au cenzurat ambitiile rusesti in Orientul Mijlociu

La ora 4, in dimineata de sambata, 14 aprilie, coalitia formata din SUA, Marea Britanie si Franta a lovit trei tinte de pe teritoriul Republicii Arabe Siriene. Potrivit generalului american Mckenzie, reprezentantul Statului Major interarme, aliatii au tras 76 de rachete asupra Centrului de cercetare si prelucrare a armelor chimice de la Barzeh, din vecinatatea Damascului, din care 57 au fost rachete Tomahawk. Tinta a fost distrusa. Alte 22 de rachete au lovit un depozit de arme chimice de langa Homs. A treia tinta a fost un bunker, la Shinshar, impotriva caruia s-au tras alte 7 rachete. continuă pe Hotnews

Marturiile unui reporter, martor al atacului din Siria: Am auzit foarte clar cum rachetele survolau cerul spre tintele guvernamentale siriene

Un reporter al postului CBS, martor al atacului din Siria, a descris atmosfera traita acolo. Am auzit foarte clar cum rachetele survolau cerul spre tintele guvernamentale siriene. Umaream conferinta de.

Pe cuvant, cu Ana Iorga: Ce trebuie sa stii despre romana de pe Messenger. I s-a spus messengereza

Ana Iorga a vorbit marti la rubrica Pe cuvant despre romana de pe Messenger. I s-a spus messengereza. Cf e in loc de ce faci. Deci cf? Bn, adica bine. Nimeni nu mai scrie bine. Si nimeni.

Nastase, despre atacul din Siria: Gusterii inghit orice. Spectacolul a fost jenant. Au fost bombardate cateva zone dupa ce li s-a spus rusilor sa nu fie prin preajma

Fostul premier Adrian Nastasecomenteaza pe blogatacul occidental din Siria din dimineata zilei de 14 aprilie, spunand ca se indoieste de temeinicia motivatiilor invocate de Washington si ironizand credulitatea si ignoranta marelui public care se lasa influentat de internet. Spectacolul a fost jenant, apreciaza Adrian Nastase, fost sef al diplomatiei.

VIDEO Theresa May, despre atacul din Siria: Nu putem permite ca folosirea armelor chimice sa devina un lucru normal

In urma cu cateva ore, in urma unui apel cu presedintele Frantei, premierul Regatului Unit, Theresa May a declarat ca Marea Britanie se va alatura Statelor Unite si Frantei intr-un atac strategic asupra mai multor depozite chimice din Siria, scrie The Guardian.

Secretarul general al ONU despre criza din Siria: Razboiul Rece s-a intors cu o razbunare

Antonio Guterres, secretarul general al ONU, a declarat intr-o intalnire a Consiliului de Securitate ca Razboiul Rece s-a intors cu o razbunare si a adus avertizari in privinta escaladarii conflictului din Siria, scrie BBC.

Secretarul general al ONU, despre criza din Siria: Razboiul Rece s-a intors cu o razbunare

Antonio Guterres, secretarul general al ONU, a declarat intr-o intalnire a Consiliului de Securitate ca Razboiul Rece s-a intors cu o razbunare si a adus avertizari in privinta escaladarii conflictului din Siria, scrie BBC.

Papa Francisc, dupa atacul din Siria: Sunt profund tulburat de situatia actuala

Papa Francisc a reactionat dupa atacul din Siria. Acesta a facut apel la toti liderii politici pentru ca pacea sa invinga. Vesti ingrozitoare vin din Siria, unde zeci de victime, multe dintre.

Macron nu a prezentat nici cea mai mica proba care sa justifice atacurile din Siria

Presedinta Frontului National FN, extrema dreapta) Marine Le Pen a apreciat, astazi, ca Emmanuel Macron nu a prezentat nici macar un inceput de probe cu privire la utilizarea armelor chimice de catre regimul lui Bashar al-Assad pentru a justifica atacurile din Siria, noteaza AFP.

Rusia nu dispune de prea multe alternative de raspuns dupa atacul NATO din Siria. La ce s-ar putea rezuma reactia lui Vladimir Putin

Statele Unite, impreuna cu Franta si Marea Britanie, sub umbrela NATO, au efectuat in noaptea de vineri spre sambata atacuri cu rachete impotriva mai multor obiective strategice din Siria, pentru a pedepsi regimul de la Damasc, condus de Bashar.

Distrugeri majore in urma atacurilor din Siria

Obiectivele din Siria vizate de atacurile lansate de SUA, Marea Britanie si Franta au suferit distrugeri majore, desi autoritatile de la Damasc sustin ca pagubele au fost reduse, anunta CNN.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2027 seconds )