Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tot ce trebuie sa stii despre Galaxy S6, cel mai bun smartphone Samsung

Adevărul Adevărul,
Tot ce trebuie sa stii despre Galaxy S6, cel mai bun smartphone Samsung

Samsung Galaxy S6 va fi oficial peste o saptamana, iar acestea sunt noutatile pe care compania le-a pregatit pentru cel mai bun smartphone al sau. continuă pe Adevărul

10 lucruri pe care trebuie sa le stii despre Taina Cununiei

Biserica trateaza Cununia ca pe una dintre cele sapte Sfinte Taine, alaturi de altele precum Botezul, Ungerea cu Mir sau Pocainta. in credinta ortodoxa, tinerii soti primesc harul divin la momentul casatoriei. Echipa Adevarul a discutat cu preotul Eugen Tanasescu despre aceasta Taina a Cununiei si a aflat 10 secrete pe care trebuie sa le stie orice credincios crestin-ortodox.

Samsung Galaxy S6 si tot ceea ce stim despre el: Camera foto excelenta si incarcare wireless

Samsung Galaxy S6 va fi lansat pe 1 martie, intr-un eveniment sustinut de companie la Barcelona. inca nu stim totul oficial despre telefon, dar avem suficiente zvonuri ca sa stim ce va aduce in 2015 Samsung in lumea celor mai puternice smartphone-uri. Samsung Galaxy S6 e un smartphone de aproape) totul sau nimic pentru sud-coreeni.

Ce trebuie sa stii despre copiii indigo, copiii de cristal si copiii curcubeu

Copiii Curcubeu sunt intruchiparea divinitatii noastre, exemplul potentialului nostru divin. Copiii Curcubeu n-au mai fost niciodata pe aceasta planeta si apar langa Copiii de Cristal. Acesti copii n-au teama de.

VIDEOFOTO: Conquest, cel mai rezistent smartphone. Poti sa spargi nuci cu el sub apa

Conquest S6 este cel mai rezistrent smartphone conceput in China. Este ideal pentru scufundari la adancimi de pana la 30 de metri si rezista in apa chiar si 20 de minute. Rezistent la presiuni atmosferice, in mediu coroziv, rezistent la praf, zgarieturi si temperaturi cuprinse intre -25 grade Celsius si 50 grade Celsius.

Un tanar de 29 de ani a murit in piscina UBB Cluj, cel mai probabil in urma unui stop cardiac

Un tanar de 29 de ani a murit, sambata, in timp ce inota in Complexul de natatie Universitas al Universitatii Babes - Bolyai UBB) din Cluj-Napoca. Cel mai probabil, acesta a murit in urma unui stop.

Bogdan Dragoi: Proiectul de Cod Fiscal - cel mai bun proiect pentru momentul in care partidul de guvernare va fi in opozitie

Fostul consilier prezidential Bogdan Dragoi considera ca proiectul de Cod Fiscal, lansat in dezbatere de Ministerul Finantelor, este cel mai bun proiect pentru momentul in care partidul de guvernare va fi in opozitie.

Dosar de politician: Cum s-a imbogatit cel mai mare afacerist din Ialomita, Stefan Poienaru, cu ajutorul baronului PSD Silvian Ciuperca (VIDEO)

Judetul Ialomita a fost lovit puternic de procurorii DNA. in doua zile succesive, seful judetului Ialomita, baronul Silvian Ciuperca, dar si cel mai bogat afacerist din judet, Stefan Poienaru, au fost pusi.

VIDEO: Gionee S7 este cel mai subtire smartphone din lume. Are doar 4,6 mm grosime

Daca in urma cu o luna titlul de cel mai subtire smartphone din lume il avea modelul Coolpad IVVI, cxse ffg .

Oamenii de stiinta au descoperit cel mai puternic material din natura

Este la fel de puternic ca otelul si dur ca o vesta antiglont, capabil sa reziste la aceeasi presiune de care este nevoie pentru a transforma carbonul din diamant. Oamenii de stiinta au descoperit cel mai puternic si cel mai nou material din natura, care vine de la melcul acvatic, scrie Washington Post.

Cel mai ambitios gadget Google primeste trei module noi: Cine este producatorul si partenerul

Project Ara, vazut de multi drept cel mai ambitios proiect al celor de la Google, are acum trei module noi gratie unuia dintre cei mai mari producatori din tech. Primul telefon modular produs de Google isi va face debutul oficial pe piata in Puerto Rico. S-au prezentat mai multe motive pentru care Google a ales [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )