Libnet.ro
UNICEF

08:01

10 lucruri pe care trebuie sa le stii despre Taina Cununiei

Adevărul Adevărul,
10 lucruri pe care trebuie sa le stii despre Taina Cununiei

Biserica trateaza Cununia ca pe una dintre cele sapte Sfinte Taine, alaturi de altele precum Botezul, Ungerea cu Mir sau Pocainta. in credinta ortodoxa, tinerii soti primesc harul divin la momentul casatoriei. Echipa Adevarul a discutat cu preotul Eugen Tanasescu despre aceasta Taina a Cununiei si a aflat 10 secrete pe care trebuie sa le stie orice credincios crestin-ortodox. continuă pe Adevărul

Tot ce trebuie sa stii despre Galaxy S6, cel mai bun smartphone Samsung

Samsung Galaxy S6 va fi oficial peste o saptamana, iar acestea sunt noutatile pe care compania le-a pregatit pentru cel mai bun smartphone al sau.

Ce trebuie sa stii despre copiii indigo, copiii de cristal si copiii curcubeu

Copiii Curcubeu sunt intruchiparea divinitatii noastre, exemplul potentialului nostru divin. Copiii Curcubeu n-au mai fost niciodata pe aceasta planeta si apar langa Copiii de Cristal. Acesti copii n-au teama de.

Sincu, EY: Cea mai dificila intrebare la care trebuie sa raspunda Guvernul legat de proiectul noului Cod Fiscal este cu privire la sursele de acoperire a deficitului generat de aceste noi reguli

Ca si remarca generala sunt si eu, asemenea majoritatii oamenilor care lucreaza in domeniu, impresionat de masurile curajoase pe care autoritatile intentioneaza sa le puna in practica. Indraznesc sa afirm ca este cel mai indraznet set de masuri fiscale de care am avut parte in ultimii 25 de ani, depasind ca impact si anvergura introducerea cotei unice din anul 2005. Cea mai dificila intrebare la care trebuie sa raspunda Guvernul este cu privire la sursele de acoperire a deficitului generat de aceste noi reguli, dar in opinia mea exista acum suficiente resurse in zona de economie subterana care ar putea acoperi cu succes gaura din bugetul de stat, spune Gabriel Sincu, director executiv in cadrul departamentului de asistenta fiscala al EY Romania.

5 lucruri care iti fac viata mai usoara

E mai bine sa inveti din greselile altora, decat din cele proprii, spune o vorba inteleapta. Adevarul este ca folosirea experientelor altora, indiferent ca este vorba despre evitarea unor greseli sau de obtinerea unui.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )