Libnet.ro
UNICEF

01:06

Toti ostaticii de la magazinul evreiesc de la marginea Parisului au fost eliberati: Atacatorul, Amedy Coulibaly, a fost ucis (VIDEO)

B1 B1,
Toti ostaticii de la magazinul evreiesc de la marginea Parisului au fost eliberati: Atacatorul, Amedy Coulibaly, a fost ucis (VIDEO)

Toate persoanele luate ostatice in magazinul evreiesc de la marginea Parisului au fost eliberati. Fortele speciale franceze au lansat asaltul in piata evreiasca din Paris, cei cinci ostatici care erau retinuti de. continuă pe B1

Ostaticii de la magazinul evreiesc de la marginea Parisului au fost eliberati: Atacatorul si complicele sau au fost ucisi. Alti 4 ostatici au murit (VIDEO)

20: Politistii au gasit explozibil in interiorul magazinului. Patru politisti sunt grav raniti in urma asalfului. UPDATE19:00:Patru ostatici au murit in magazinul evreiesc de la marginea.

Ostaticii de la magazinul evreiesc de la marginea Parisului au fost eliberati: Atacatorul a fost ucis. Alti 4 ostatici au murit (VIDEO)

55: in timpul luarii de ostatici, Amedy Coulibaly a sunat la postul BFMTV si a declarat ca s-a sincronizat cu fratii Cherif si Said Kouachi, care au comis atacul contra revistei Charlie Hebdo. De.

BREAKING NEWS Femei si copii intr-o noua luare de ostatici in Franta, intr-un cartier parizian populat de multi evrei. Suspectul este ucigasul de ieri al politistei. Ce le-a transmis suspectul politistilor: Stiti prea bine cine sunt!

Inca o luare de ostatici in Franta, intr-un magazin evreiesc la marginea Parisului. Suspectul este ucigasul de ieri al politistei, anunta radioul RTL. S-a intamplat in jurul orei 14. 15 ora Bucuresti - n. red. ), am auzit focuri de arma, suspectul este inchis in magazin, a declarat un martor pentru RTL. Reamintim ca ucigasul politistei de ieri a avut legaturi cu fratii Kouachi, suspectii principali in atentatul de la Charlie Hebdo. LIVETEXT:Ora 15:53 Ministerul de Interne a dezmintit, pentru AFP, informatia privind existenta a doi mortiOra 15:30 Potrivit unor informatii neconfirmate, persoana care a luat ostatici in magazinul evreiesc cere anularea operatiunilor de la DammartinOra 15:22 Politia franceza a publicat fotogafiile suspectilor de la Montrouge in care ieri a fost ucisa o politista): Amedy Coulibaly 32 de ani) si Hayat Boumeddiene 26 de ani)Ora 15. 22: Cartierul Porte de Vincennes este locuit de multi evrei, anunta media franceze. Numarul de ostatici variaza intre 5 si 11, in functie de surseOra 15:19 Doi morti la Porte de Vincennes, anunta RTL.

VIDEO Politia a lansat asaltul si la magazinul evreiesc din Paris, bilant negru: Atacatorul Amedy Coulibaly si patru ostatici au fost ucisi

Vineri dupa-amiaza, Parisul a fost zguduit de inca o drama: un tanar a luat mai multi ostatici si s-a baricadat impreuna cu ei intr-un magazin evreiesc din cartierul Porte de Vincennes. Tanarul s-a dovedit a fi Amedy Coulibaly, asasinul de joi dimineata al unei politiste pariziene. Coulibaly a cerut fortelor de ordine sa nu atace depozitul in care cei doi atacatori de la Charlie Hebdo se adapostisera inca de vineri dimineata, amenintand ca altfel ii va ucide pe ostatici. In jurul orei 18. 10, fortele de ordine au dat asaltul asupra magazinului si l-au ucis pe Coulibaly, dar bilantul operatiunii e negru: au mai murit si patru ostatici. In paralel, fortele de ordine au dat atacul si la depozitul unde se adaposteau asasinii de la Charlie Hebdo, ucigandu-i pe acestia. Legatura dintre Coulibaly si asasinii de la Charlie Hebdo? Au facut parte din aceeasi grupare terorista islamista. Vezi in articol desfasurarea LIVE TEXT a evenimentelor de vineri din Paris.

VIDEO Politia a lansat asaltul si la magazinul evreiesc din Paris: Atacatorul Amedy Coulibaly a fost ucis, patru ostatici sunt morti

Vineri dupa-amiaza, Parisul a fost zguduit de inca o drama: un tanar a luat mai multi ostatici si s-a baricadat impreuna cu ei intr-un magazin evreiesc din cartierul Porte de Vincennes. Tanarul s-a dovedit a fi Amedy Coulibaly, asasinul de joi dimineata al unei politiste pariziene. Coulibaly a cerut fortelor de ordine sa nu atace depozitul in care cei doi atacatori de la Charlie Hebdo se adapostisera inca de vineri dimineata, amenintand ca altfel ii va ucide pe ostatici. In jurul orei 18. 10, fortele de ordine au dat asaltul asupra magazinului si l-au ucis pe Coulibaly, dar bilantul operatiunii e negru: patru ostatici si-au pierdut viata. In paralel, fortele de ordine au dat atacul si la depozitul unde se adaposteau asasinii de la Charlie Hebdo, ucigandu-i pe acestia. Legatura dintre Coulibaly si asasinii de la Charlie Hebdo? Au facut parte din aceeasi grupare terorista islamista. Vezi in articol desfasurarea LIVE TEXT a evenimentelor de vineri din Paris.

O noua luare de ostatici in Franta, intr-un magazin evreiesc de la marginea Parisului: Suspectul, ucigasul politistei de joi

Autoritatile franceze anunta ca o noua luare de ostatici a avut loc vineri, de aceasta data intr-un magazin alimentar evreiesc de la marginea Parisului. Suspectul este ucigasul politistei, fiind identificat.

O noua luare de ostatici in Franta, intr-un magazin evreiesc de la marginea Parisului: Doua persoane au fost ucise. Politia a publicat fotografiile suspectilor (IMAGINI LIVE)

UPDATE 16:28:Autorul luarii de ostatici din estul Parisului, Amedy Coulibaly, cere ca fortele franceze sa inceteze operatiunea de la Dammartin-en-Goele si fratii Kouachi, suspectati in cazul masacrului.

O noua luare de ostatici in Franta, intr-un magazin evreiesc de la marginea Parisului: Doua persoane au fost ucise. Politia a publicat fotografiile suspectilor (VIDEO)

UPDATE15:23:Doua persoane au fost ucise in cea de-a doua luare de ostatici din Paris. Autoritatile franceze anunta ca o noua luare de ostatici a avut loc vineri, de aceasta data intr-un magazin.

Atentatorul de la magazinul evreiesc facea parte din Stat Islamic si a fost primit la Elysee, in 2009

Amedy Coulibaly, autorul luarii de ostatici de la magazinul evreiesc din Paris si presupusul criminal al politistei omorate in zona Montrouge din Paris, afirma, intr-o inregistrare, ca s-a sincronizat cu autorii atacului contra revistei Charlie Hebdo si ca face parte din grupul terorist Stat Islamic. El a fost primit, in 2009, la Elysee, de presedintele de atunci, Nicolas Sarkozy.

Teroristul de la magazinul evreiesc din Paris facea parte din grupul Stat Islamic si s-a sincronizat cu teroristii de la Charlie Hebdo

Amedy Coulibaly, autorul luarii de ostatici de la magazinul evreiesc din Paris si presupusul criminal al politistei omorate in zona Montrouge din Paris, s-a sincronizat cu autorii atacului contra revistei Charlie.

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )