Libnet.ro
UNICEF

20:01

Totul despre Romania - Franta, meciul care ne poate duce in semifinale

Online Sport Online Sport,
Totul despre Romania - Franta, meciul care ne poate duce in semifinale

Nationala de tineret a Romaniei se afla la 90 de minute distanta de calificarea in semifinalele Campionatului European de tineret. continuă pe Online Sport

Ce cred casele de pariuri despre ROMANIA - FRANTA

Dupa victoria de senzatie contra Angliei din urma cu cateva zile, Romania infrunta astazi, in ultimu.

Totul despre Romania - Anglia

Nationala Romaniei a avut parte de un inceput de turneul final perfect la Campionatul European, cu victorie la scor impotriva Croatiei, scor 4-1.

Live Stream Romania Franta la Euro U21. Suntem cu un pas in semifinale. Live Video Online

Romania Franta este ultimul meci din grupa C la Euro U21. Partida se joaca luni, 24 iunie 2019, de la ora 22:00 si este transmisa in direct de postul de televiziune TVR 1. Meciul poate fi urmarit si online in format live video si text. Va vom tine la curent cu toate informatiile despre .

Cine transmite la TV meciul Romania Franta de la Campionatul European U21

Reprezentativa nationala U21 a Romaniei joaca luni, 24 iunie 2019, impotriva echipei similare a Frantei, in ultimul meci din grupa C la Campionatul European U21. Meciul Romania Franta, care va fi televizat in direct de la ora 22:00, va decide echipa care va fi liderul grupei si in acelasi timp cine va fi adversarul .

ROMANIA-FRANTA LIVE VIDEO STREAM ONLINE la Campionatul European de Tineret U21. Mesajul lui Gheorghe Hagi inainte de meci VIDEO

ROMANIA-FRANTA LIVE VIDEO STREAM ONLINE la Campionatul European de Tineret U21. Cu cateva ore inainte de meciul Romania-Franta de la Campionatul European de Tineret U21 din Italia, Gheorghe Hagi le-a adresat u.

LIVE Romania - Franta pentru un loc in semifinale. Penalty neacordat Romaniei!

Urmariti live text in aceasta pagina meciul Romania - Franta de la Campionatul European de tineret.

Comisarul roman al Sezonului Romania-Franta: As spune ca Franta a descoperit Romania altfel

Anul trecut, in decembrie, s-a dat in Franta startul primului Sezon Romania-Franta, care s-a mutat i.

Zile in plus la concediu. Guvernul vrea sa extinda numarul liberelor de care poate beneficia un angajat

Guvernul vrea sa extinda numarul zilelor libere ale angajatilor. Nu este vorba de legalizarea liberelor pentru alte sarbatori religioase, ci de zile in plus la concediu. Guvernul introduce un nou criteriu dupa care se va stabili numarul minim de zile de concediu de care trebuie sa beneficieze angajatii. Dupa legea actuala, toti angajatii, atat cei .

Romania U21 Anglia U21: 3 de bine, 3 de rau si 3 cote

La trei zile de la victoria istorica in fata Croatiei, 4-1, Romania U21 va juca meciul care o poate duce in semifinalele Campionatului European de Tineret: Anglia Romania se joaca de la ora 19:30, la Cesena, iar Betano prezinta trei avantaje, trei dezavantaje ale tricolorilor, dar si cele mai interesante cote la pariuri sportive.

Italienii acuza deja blatul din meciul Romania Franta: Declaratie dura data de un fotbalist in fata jurnalistilor

Romania U-21 si Franta U-21 se vor intalni, diseara ora 22. 00, TVR 1), la Cesena, iar un rezultat de egalitate va califica ambele echipe si va elimina Italia U-21 de la Euro 2019.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 20:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2742 seconds )