Libnet.ro
UNICEF

01:06

Toys R Us va inchide toate magazinele din Statele Unite ale Americii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Toys R Us va inchide toate magazinele din Statele Unite ale Americii

Toys R Us se pregateste sa inchida sau sa vanda toate magazinele din Statele Unite ale Americii in lunile urmatoare, relateaza BBC. continuă pe Ziarul Bursa

Ministrii apararii din statele membre ale Initiativei Bucharest 9 se reunesc la Palatul Parlamentului

Ministrii apararii din statele membre ale Initiativei Bucharest 9 se reunesc de luni la Palatul Parlamentului, evenimentul reprezentand, potrivit MApN, o oportunitate pentru armonizarea pozitiilor nationale cu privire la subiectele ce se vor regasi pe agenda Summitului NATO din iulie, anunta Agerpres.

Contraatacul care nu a mai avut loc: de ce nu i-a raspuns Obama lui Putin in cazul implicarii Kremlinului in ultimul scrutin prezidential din Statele Unite

In vara lui 2016, pe fondul inmultirii suspiciunilor cu privire la implicarea Kremlinului in influentarea alegerilor prezidentiale din toamna aceluiasi an din Statele Unite, o echipa de la Casa Alba a pregatit un plan de raspuns care il viza personal pe presedintele rus Vladimir Putin, dar nu l-a mai pus in aplicare in urma unui ordin al lui Susan Rice, consiliera pentru Securitate Nationala a lui Barack Obama.

FOTO VIDEO Mai multi oameni au murit in Miami, Statele Unite, dupa prabusirea unei pasarele pietonale aflate in constructie

Mai multi oameni au murit joi, in Miami, Florida, Statele Unite ale Americii, dupa prabusirea unei pasarele pietonale in curs de constructie, transmite BBC.

Initiativa Bucharest 9, intrunire la nivel inalt intre ministrii Apararii din statele membre

Ministrii Apararii din statele membre ale Initiativei Bucharest 9 se reunesc de luni la Palatul Pa.

Rex Tillerson: Statele Unite nu au avut inca vreun contact direct cu oficiali nord-coreeni

Statele Unite nu au avut inca vreun contact direct cu oficiali nord-coreeni pentru discutii privind program nuclear al Phenianului, dar asteapta acest lucru, a declarat luni seful diplomatiei americane, Rex Tillerson, aflat in vizita la Abuja, capitala Nigeriei, relateaza AFP.

Raport SIPRI: Statele Unite raman cel mai mare exportator de arme din lume

Statele Unite si-au consolidat pozitia de cel mai mare exportator de arme din lume in ultimii cinci ani, furnizand circa o treime din armele comercializate la nivel global. Asa arata un studiu prezentat luni de Institutul International de Cercetare pentru Pace SIPRI) de la Stockholm.

Raport: Statele Unite raman cel mai mare exportator de arme din lume. Unde au fost livrate cele mai multe arme

Statele Unite si-au consolidat pozitia de cel mai mare exportator de arme din lume in ultimii cinci ani, furnizand circa o treime din armele comercializate la nivel global. Asa arata un studiu prezentat luni de Institutul International de Cercetare pentru Pace SIPRI) de la Stockholm.

Satenii din Apuseni care-si promoveaza singuri minunile naturale. Cum au cumparat biciclete din fonduri UE pentru turistii veniti din Statele Unite

Locuitorii unui sat din Muntii Apuseni, aflat la circa 30 de kilometri de Alba Iulia, au gasit reteta de succes in ceea ce priveste atragerea de turisti in zona. Cativa oameni inimosi din Geaogiu de Sus au infiintat asociatia Vatra, care are ca obiectiv principal promovarea obiectivelor turistice si a traditiilor vechi din sat.

ANAF va emite decizii finale de impunere pentru toate restantele din ultimii 5 ani. Anunt de ULTIMA ORA al ministrului Finantelor

Fiscul va emite decizii finale de impunere pentru toate restantele din ultimii 5 ani. Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, promite un mecanism de stimulare a platii, deoarece populatia nu este.

Gabriela Firea: Demaram luna viitoare construirea parcarii park ride de la capatul Sos. Pantelimon. Acest concept va fi extins la toate iesirile din Bucuresti, la intersectia cu soseaua de centura si integrarea cu centura feroviara

Luna viitoare vor incepe lucrarile de construire a parcarii parkride de la capatul Soselei Pantelimon, a anuntat marti, primarul general Gabriela Firea, la seminarul Impreuna pentru dezvoltarea durabila - Dezvoltarea Regiunii Bucuresti Ilfov. Edilul sef a mai spus ca acest concept va fi extins la toate iesirile din Bucuresti pe la intersectia soselei de centura cu A1, A2 si A3, DN1 pana la DN7, DJ 101, 200B, 301, 401, 602.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )