Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tradari de ultima ora la motiunea de cenzura! Un membru PSD a votat pentru demiterea Guvernului

Antena3 Antena3,
Tradari de ultima ora la motiunea de cenzura! Un membru PSD a votat pentru demiterea Guvernului

Un membru PSD a votat joi impotriva propriului partid. Liderul tinerului PSD, Gabriel Petrea, a votat la vedere, la motiunea de cenzura, pentru demiterea Guvernului Dancila. Este al doilea vot, in plus. continuă pe Antena3

Calin Popescu Tariceanu: Motiunea de cenzura trece. PSD are 211 parlamentari

Calin Popescu Tariceanu a declarat miercuri seara, la Romania TV, ca motiunea de cenzura impotriva Guvernului va trece joi la votul din Parlament, PSD avand doar 211 mandate. Liderul ALDE a precizat ca, pe langa cei 237 de semnatari ai motiunii, mai sunt si altii care s-au alaturat acestui demers intre timp, potrivit Mediafax.

Sedinta in care un membru PMP urma sa-l inlocuiasca pe un parlamentar PSD, condamnat la inchisoare, a fost suspendata. Miza: un vot in plus pentru motiunea de cenzura -UPDATE

Camera Deputatilor nu a avut cvorumul necesar, marti, pentru a vota vacantarea mandatului deputatului PSD fost PMP) Octavian Goga, condamnat la 2 ani si 4 luni de inchisoare. Au fost prezenti 157 deputati, iar pentru a fi intrunit cvorumul trebuiau sa fie 165. Sedinta a fost suspendata. Goga urma sa fie inlocuit de un membru PMP, Alexandru Teaca, care trebuia sa depuna juramantul. O astfel de miscare ar fi insemnat un vot in plus pentru motiunea de cenzura initiata de liberali.

Tradare de ultima ora in PSD

Tradare de ultima ora in PSD, cu putin timp inainte de votul pe motiunea de cenzura. Fostul ministruMihnea Costoiu ar trece azi la Pro Romania, partidul lui Victor Ponta, sustin surse citate de.

Miscare de ultima ora! Manifestul politic care schimba votul inainte de motiunea de cenzura

Miscare de ultima ora pe scena politica! Deputatul Remus Borza anunta infiintareaFortei Nationale, un grup politic care isi dorestestabilitatea tarii si sustinearea Guvernului actual,.

Rezultatul votului pentru motiunea de cenzura. Cum au votat parlamentarii PNL, USR, PMP, ALDE si UDMR

Motiunea de cenzura a fost dezbatuta, joi, in Parmalentul Romaniei, documentul fiind initiat de partidele din Opozitie si semnat de parlamentari de la PNL, USR, PMP, UDMR, ALDE si Pro Romania. Pentru ca Guvernul condus de Viorica Dancila sa fie demis este nevoie de 233 de voturi. UPDATE Motiunea de cenzura a fost adoptata .

PSD, manevra de ultima ora. Planul cu 48 de ore inainte de motiunea de cenzura

Social-democratii cu 48 de ore inainte de votul motiunii de cenzura promit, pe Facebook, cresteri de salarii, vouchere si bonusuri pentru bugetari, incepand cu 1 ianuarie 2020. Noi, cei din PSD, garantam.

Surpriza! Trei deputati PSD au votat motiunea de cenzura. Unul e finul lui Petre Daea, altul e liderul TSD. Surse: Bota ar fi furat bilele

Parlamentarii PSD Mihaita Gaina si Sorin Bota, care au semnat motiunea de cenzura, au si votat-o in plen. Pe langa ei, si liderul tineretului PSD, Petrea Gabriel, a votat motiunea. Mihaita Gaina este si finul ministrului Agriculturii, Petre Daea, care a afirmat dimineata despre acesta ca nu va vota.

Dan Barna, dupa ce a trecut motiunea de cenzura: Nu am votat impotriva lui Dancila ca sa vina Ponta la putere

Presedintele Uniunii Salvati Romania, Dan Barna, sustine ca votul dat pentru adoptarea motiunii de cenzura nu a fost unul impotriva lui Dancila ca sa vina Ponta la putere, ci a fost unul pentru rezolvarea.

Cu o zi inaintea motiunii de cenzura, parlamentarii PSD convocati de Dancila la Vila Lac. Cum arata ultimele calcule ale pesedistilor

Viorica Dancila ii cheama miercuri pe deputatii si senatorii social-democrati, la Vila Lac, incepand cu ora 17. intalnirea are loc in contextul in care se poarta ultimele negocieri si se fac ultimele calcule inaintea motiunii de cenzura. Surse social-democrate au declarat pentru HotNews. ro ca in prezent voturile parlamentarilor PSD sunt securizate, insa negocierile cu parlamentarii semnatari ai motiunii se vor purta pana in ultimul moment.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )