Libnet.ro
UNICEF

15:15

Trafic blocat pe DN 7, la Titu. Trei masini s-au facut praf si o persoana a ajuns la spital

Adevărul Adevărul,
Trafic blocat pe DN 7, la Titu. Trei masini s-au facut praf si o persoana a ajuns la spital

Traficul este blocat pe DN7 Gaesti Tartasesti, la kilometrul 50+200 metri, din cauza unui accident rutier in care au fost implicate trei autoturisme. in urma evenimentului o persoana a fost ranita grav. continuă pe Adevărul

Accident pe DN7, in apropiere de Titu. Trei masini au fost facute praf

Trei masini s-au facut praf si o persoana fost ranita dupa un accident care a avut loc pe DN7, in apropiere de localitatea Titu. Cel mai avariat dintre autoturisme a fost cel in care se afla si.

Accident la poarta lui Iohannis: Trei masini si o motocicleta, implicate

Accident de cicluatie, joi, langa Palatul Cotroceni. Trei masini si o motocicleta s-au ciocnit la poarta lui Iohannis. Unica persoana ranita a fost conducatorul motocicletei. Aceasta a fost transportat la.

Trafic blocat total pe Valea Oltului pentru scoaterea de pe carosabil a unui TIR caruia i-a explodat un pneu

Circulatia rutiera s-a desfasurat timp de trei ore doar pe un sens de mers pe DN 7, pe Valea Oltului in dupa-amiaza zilei de marti, 29 mai. in jurul orei 15. 00, traficul a fost blocat total pentru scoaterea de pe carosabil a unui TIR caruia i-a explodat un pneu.

Trafic blocat pe DN 7 in urma cionirii dintre un microbuz si un tractor. Opt persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale

Opt persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale dupa ce microbuzul in care se aflau s-a ciocnit frontal cu un tractor. Accidentul a avut loc pe DN 7 in dreptul localitatii dambovitene Slobozia Moara. Trei persoane au ajuns la spital pentru ajutor de specialitate.

Accident rutier langa Palatul Cotroceni. Trei masini si o motocicleta, implicate

Trei autoturisme si o motocicleta au fost implicate, joi, intr-un accident rutier pe Bulevardul Iuliu Maniu din Capitala. Traficul rutier, pe sensul dinspre Cartierul Militar spre Cotroceni, a fost restrictionat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )