Libnet.ro
UNICEF

23:30

O tanara a murit din cauza unui joc sexual. Barbatul i-a legat mainile si a pus-o sa...

B1 B1,
O tanara a murit din cauza unui joc sexual. Barbatul i-a legat mainile si a pus-o sa...

O tanara a ajuns sa-si piarda viata din cauza unui joc sexual. Fata de 24 de ani era intr-un moment intim cu iubitul ei atunci cand tanarul a pus-o sa faca ceva ce mai toate cuplurile. continuă pe B1

Dow Jones a postat, din cauza unei erori tehnice, ca Google cumpara Apple

Dow Jones Newswires a trimis mai multe titluri false din prima pagina la scurt timp dupa deschiderea pietei pentru tranzactionare de astazi din cauza unei erori tehnice, potrivit CNBC. com.

WTA Tianjin: Meciul Irina Begu vs Maria Sharapova, amanat din cauza ploii - Se va disputa miercuri

Irina Begu 57 WTA) si Maria Sharapova 86 WTA) ar fi trebuit sa se intalneasca marti, in turul intai al turneului WTA de la Tianjin, insa disputa a fost amanata pentru ziua de miercuri din cauza ploii.

Accident in centrul Capitalei. Din cauza vitezei, un sofer si-a izbit de stalp -ul. FOTO in articol

Accident cu o masina de lux pe bulevardul Aviatorilor din Capitala. Din cauza vitezei si a soselei umede, soferul a pierdut controlul volanului si s-a izbit de un stalp de iluminat stradal. Imediat la.

Traficul rutier inchis luni pe DN1 D intre Urziceni si Mizil din cauza unor lucrari de refacere a caii ferate

Traficul rutier pe DN 1D, intre Urziceni si Mizil, va fi inchis, incepand de luni de la ora 12. 00 si pana pe 18 octombrie, din cauza unor lucrari de refacere a caii ferate, a anuntat.

Circulatia pe DN 1D va fi inchisa intre Urziceni si Mizil, incepand de luni, din cauza unor lucrari

Traficul rutier pe DN 1D, intre Urziceni si Mizil, va fi inchis, incepand de luni de la ora 12. 00 si pana in 18 octombrie, din cauza unor lucrari de refacere a caii ferate, a anuntat Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) citata de news. ro.

Trafic ingreunat pe DN 1, in Ilfov, din cauza apei acumulate pe carosabil

Circulatia pe DN 1 este ingreunata, duminica dimineata, pe sensul catre Capitala, pe raza orasului ilfovean Otopeni in zona magazinului de instalatii sanitare Romstal), din cauza acumularilor de apa de pe carosabil, anunta Centrul Infotrafic.

Social-democratii sunt comunisti, nu socialisti; dobanzile au crescut din cauza prostiilor lor

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat ieri ca situatia politica este una extrem de grava, afirmand ca social-democratii sunt comunisti si ca dobanzile au crescut din cauza prostiilor facute de acestia.

Imaginea care a isterizat internetul. Care este cea mai tanara femeie din fotografia de mai jos? Cei mai multi gresesc

O imagine cu patru femei a reusit sa isterizeze internetul. Mai multi internauti au fost intrebati ce varsta au femeile din imagine, iar de la spate toate cele patru femei ar putea avea varsta.

Am pierdut milioane din cauza unor fotbalisti fara barbatia sa joace la Steaua! Lista neagra a lui Becali

Gigi Becalieste cunoscut ca fiind un patron care atunci cand este nemultumit de un jucator, il exclude din lot. Finantatorul nu mai tine cont de banii pe care i-a platit cand ia aceasta.

Peste 500.000 de europeni mor anual din cauza poluarii aerului. 20.000 de decese pe an in Romania

Poluarea aerului cauzeaza anual peste 500. 000 de decese in Europa. Un raport al Agentiei Europene pentru Mediu, publicat miercuri, constata o imbunatatire lenta a calitatii aerului pe continent, dar multe tari continua sa depaseasca normele in ceea ce priveste poluarea aerului. Germania este cea mai poluata tara din Europa si plateste cel mai mare pret - 81. 160 de decese in anul 2014, potrivit raportului publicat miercuri. Top 5 este completat de Italia 79. 820 de decese), Marea Britanie 52. 240), Polonia 48. 690) si Franta 45. In Romania, numarul deseselor a fost de 19.

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2483 seconds )