Libnet.ro
UNICEF

21:45

WTA Hong Kong: Elina Svitolina s-a retras din cauza unei accidentari

Hotnews Hotnews,
 WTA Hong Kong: Elina Svitolina s-a retras din cauza unei accidentari

Jucatoarea ucraineana de tenis Elina Svitolina, locul 4 WTA si cap de serie numarul 1, s-a retras de la Hong Kong Open inaintea turului al doilea, din cauza unei accidentari la piciorul stang. continuă pe Hotnews

Hong Kong-ul extinde ancheta privind rolul a 15 banci si firme de brokeraj in listari

Autoritatea de supraveghere a pietelor financiare din Hong Kong investigheaza 15 banci si societati de brokeraj pentru lucru substandard in cazul unor oferte publice initiale IPO), extinzand astfel o ancheta care deja a pus intr-o lumina proasta bancile UBS si Standard Chartered pentru rolul pe care l-au avut intr-o listare din 2009, anunta Financial Times FT).

Caroline Garcia s-a retras din turneul de la Tianjin. Begu o va intalni pe Sarapova

Jucatoarea franceza de tenis Caroline Garcia, principala favorita, s-a retras din turneul WTA de la Tianjing China), dotat cu premii totale de 426. 750 dolari, din cauza unei accidentari, au anuntat, luni, organizatorii.

Arjen Robben s-a retras din nationala Olandei, pentru care a jucat 14 ani

Capitanul nationalei Olandei, Arjen Robben, in varsta de 33 de ani, si-a anuntat retragerea din prima reprezentativa a tarii sale, dupa meciul cu Suedia, scor 2-0, din ultima etapa a preliminariilor Cupei Mondiale.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )