Libnet.ro
UNICEF

16:16

Trafic rutier ingreunat din cauza zapezii, in mai multe judete din tara

Antena3 Antena3,
Trafic rutier ingreunat din cauza zapezii, in mai multe judete din tara

Traficul rutier se desfasoara cu dificultate din cauza zapezii, sambata seara, in judetele Dolj, Gorj, Valcea, Hunedoara, Alba, Sibiu si Covasna, anunta Centrul Infotrafic al Politiei. continuă pe Antena3

Trafic rutier ingreunat in 11 judete din tara. 21 de drumuri nationale, acoperite de zapada

Traficul rutier se desfasoara cu dificultate din cauza zapezii, sambata seara, in mai multe judete din tara, anunta Centrul Infotrafic al Politiei Romane. 44 - 21 de drumuri nationale din judet.

Trafic ingreunat de zapada pe mai multe drumuri nationale

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca miercuri seara ninge, iar pe mai multe drumuri se circula in conditii de carosabil umed si alunecos: - in Transilvania - in jud. Prah.

Campionatul European din 2020 se va desfasura in mai multe tari

Initial, a fost doar de zvon. De joi, a devenit oficial. Comitetul Executiv al UEFA a decis ca editia din 2020 a Campionatului European sa nu se mai desfasoare intr-o singura tara, ci in mai multe. Orasele.

Campionatul European din 2020 se va desfasura in mai multe tari

Comitetul Executiv al UEFA a decis, joi, ca editia Campionatului European din 2020 sa aiba loc in mai multe tari, a anuntat secretarul general Gianni Infantino, scrie AFP. Un Euro pentru Europa. Campionatul.

Campionatul European din 2020 se va desfasura in mai multe tari.

Comitetul Executiv al UEFA a optat, joi, pentru un Campionat European 2020 ce se va disputa in orase din mai multe tari, a anuntat secretarul general Gianni Infantino, informeaza AFP, potrivit Mediafax. Un Euro pentru Europa. Campionatul European din 2020 va avea loc in orase diferite din intreaga Europa, a spus Infantino. La 7 noiembrie, presedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat ca a trimis o scrisoare de intentie la UEFA pentru ca Bucurestiul sa gazduiasca, alaturi de alte 12 orase din .

Cel putin 15 localitati au ramas fara curent electric in R.Moldova din cauza intemperiilor.

Cel putin 15 localitati din Republica Moldova au ramas, joi, fara curent electric din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, informeaza PRO TV Chisinau, potrivit Mediafax. Mai multe localitati din raioanele Causeni, Straseni si Leova au ramas partial sau in totalitate fara energie electrica. Situatia s-ar putea inrautati daca temperaturile vor scadea sub zero grade, deorece instalatiile, in care a patruns umezeala, ar putea ingheta, potrivit datelor oferite de Gas Natural Fenosa. Din .

ONU sporeste securitatea pe platoul Golan, dupa mai multe incidente datorate conflictului din Siria

ONU va spori securitatea misiunii sale de observare de pe platoul Golan dupa mai multe incidente datorate conflictului din Siria, a declarat ieri liderul operatiunilor de mentinere a pacii ale ONU, Herve Ladsous, transmite AFP, conform Antena3. ro.

ONU sporeste securitatea pe platoul Golan, dupa mai multe incidente datorate conflictului din Siria

ONU va spori securitatea misiunii sale de observare de pe platoul Golan dupa mai multe incidente datorate conflictului din Siria, a declarat vineri liderul operatiunilor de mentinere a pacii ale ONU, Herve Ladsous,.

EURO 2020 se va desfasura in mai multe tari - a decis UEFA

Comitetul Executiv al UEFA a optat, joi, pentru un Campionat European 2020 ce se va disputa in orase din mai multe tari europene, a anuntat secretarul general al forului, Gianni Infantino, citat de AFP.

Razvan Rat este jucatorul roman cu cele mai multe meciuri in cupele europene, depasindu-l pe Hagi

Fundasul Razvan Rat, de la Sahtior Donetk, a devenit jucatorul roman cu cele mai multe meciuri in cupele europene - 96, anunta Comisia de Statistica si Istorie a Federatiei Romane de Fotbal. Rat l-a depasit pe Gheorghe Hagi, care detinea recordul din 1999 95 de jocuri), cu ocazia meciului dintre Sahtior si Juventus Torino 0-1), disputat miercuri seara, in Liga Campionilor, potrivit Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )