Libnet.ro
UNICEF

19:30

Trafic vamal este inchis pe ambele sensuri, sambata dimineata, la trecerea frontierei pe la Oancea, judetul Galati

Adevărul Adevărul,
Trafic vamal este inchis pe ambele sensuri, sambata dimineata, la trecerea frontierei pe la Oancea, judetul Galati

Inchiderea temporara a punctului de frontiera este cauzata de desfasurarea unor lucrari de reparatii la trotuarul podului ce leaga acest punct de frontiera din judetul Galati de postul vamal Cahul, din Republica Moldova. continuă pe Adevărul

Circulatia prin pasajul Piata Sudului, deschisa pe cate un fir pe ambele sensuri

Circulatia prin pasajul Piata Sudului a fost deschisa pe cate un fir pe ambele sensuri de circulatie, informeaza news. ro. Muncitorii au sustinut ca acesta a fost deschis fara obisnuita inaugurare cu.

VIDEO Circulatia prin pasajul de la Piata Sudului, deschisa pe cate un fir in ambele sensuri

Circulatia prin pasajul Piata Sudului a fost deschisa vineri pe cate un fir pe ambele sensuri de circulatie, anunta News. ro. Traficul rutier se desfasoara pe cate o banda, sensurile fiind delimitate din parapete de plastic si dirijate de muncitori aflati in zona.

Ploi torentiale, vijelii si grindina in aproape toata tara, de sambata dimineata pana duminica seara

Ploi torentiale, vijelii, descarcari electrice si grindina vor fi, de sambata dimineata pana duminica seara, in aproape toata tara, in special in Oltenia, Transilvania, jumatatea de nord a Moldovei si local in Muntenia, potrivit unei informari a Administratiei Nationale de Meteorologie.

Postul vamal Cahul va fi inchis sambata pentru cateva ore

Activitatea postului vamal Cahul va fi sistata sambata, 29 aprilie, de la ora 06. 00 pana la ora 11. 00, in legatura cu efectuarea unor lucrari de reparatie a trotuarului podului dintre posturile vamale Cahul Republica Moldova) si Oancea Romania), transmite IPN.

Ceata in Dobrogea. Sunt afectate autostrazile A2 si A4. Portul Constanta este inchis

Porturile Constanta Nord si Constanta Sud-Agigea sunt inchise, joi dimineata, din cauza cetii dense, a anuntat Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane IGPR).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )