Libnet.ro
UNICEF

19:00

Traficul feroviar pe ruta Galati-Barlad, intrerupt din cauza furtunii de azi-noapte

Adevărul Adevărul,
Traficul feroviar pe ruta Galati-Barlad, intrerupt din cauza furtunii de azi-noapte

Un tren de calatori gol a fost la un pas sa deraieze azi-noapte din cauza terasamentului spalat de apele raului Chineja, care s-a umflat din cauza ploilor torentiale. Reprezentantii CFR lucreaza in acest moment la refacerea terasamentului. Circulatia se va relua, cel mai probabil maine. continuă pe Adevărul

Societatea CET Bacau si-a intrerupt activitatea din cauza datoriilor populatiei: 18.000 de familii au ramas fara apa calda

Dupa ce societatea CET Bacau si-a intrerupt activitatea din cauza datoriilor populatiei care depasesc 35 milioane lei, cele 18. 000 de familii racordate la sistemul centralizat de termoficare au ramas fara.

Oradea: Bolnavii de la Spitalul de Psihiatrie dorm pe scaune din cauza aglomeratiei

Caz revoltator la un spital de psihiatrie din Oradea. Bolnavii sunt obligati sa doarma pe scaune, din cauza lipsei de paturi. Medicii se afla intr-o situatie delicata pentru ca sunt nevoiti sa refuze bolnavii care.

SUA: 5% dintre functionari, in concediu fara plata, din cauza austeritatii bugetare

Aproximativ 5% dintre functionarii federali, potrivit Casei Albe, erau in concediu fara plata vineri din cauza taierilor bugetare intrate in vigoare in Statele Unite la inceputul lunii martie, scrie AFP.

Dinamo pierde sponsori din cauza lui Becali

Actionarul majoritar de la Dinamo, Ionut Negoita, a declarat vineri ca a pierdut un contract important de publicitate in aceasta saptamana, din cauza arestarii lui Gigi Becali.

Rusia va evacua de urgenta o statie polara din cauza topirii anormale a ghetii

Rusia a anuntat joi ca va evacua de urgenta statia polara instalata pe o banchiza arctica din cauza topirii anormale a ghetii, care ameninta cei 16 membri ai misiunii, noteaza AFP.

Rezilierea contractului Bechtel, amanata pentru cateva zile din cauza verificarilor cerute de premierul Victor Ponta

Contractul pe care Bechtel il are cu statul roman va fi verificat de corpul de control al premierului. Decizia a fost luata la cererea lui Victor Ponta. Iar verificarile se vor indrepta asupra tuturor clauzelor din.

Italia: Facebook, subiectul unei investigatii dupa ce o fata de 14 ani s-a sinucis din cauza hartuirii online

Reteaua de socializare Facebook este investigata de autoritatile italiene, dupa ce o fata de 14 ani s-a sinucis sarind in gol de la etajul trei, pentru ca se simtea hartuita. Carolina Picchio, din Novara,.

Steaua va avea de suferit din cauza lui Becali: Uitati de ea, se alege praful

Gigi Becali, omul care a finantat Steaua in ultimii zece ani, poate fi factorul de pe urma caruia echipa din Ghencea ar putea fi retrogradata din Liga 1.

Gigi Becali ar fi ajuns la inchisoare si din cauza arogantei afisate in fata procurorilor DNA

Gigi Becali s-a dat in spectacol la DNA si ar fi facut o adevarata criza de nervi, atunci cand a fost interogat de procurori cu privire la schimbul fraudulos de terenuri facut cu generalii din Armata Romana.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )