Libnet.ro
UNICEF

21:30

Gigi Becali ar fi ajuns la inchisoare si din cauza arogantei afisate in fata procurorilor DNA

B1 B1,
Gigi Becali ar fi ajuns la inchisoare si din cauza arogantei afisate in fata procurorilor DNA

Gigi Becali s-a dat in spectacol la DNA si ar fi facut o adevarata criza de nervi, atunci cand a fost interogat de procurori cu privire la schimbul fraudulos de terenuri facut cu generalii din Armata Romana. continuă pe B1

SOC PE PIATA MEDIA: Televiziunile se bat pe un reality-show cu Gigi Becali

Gigi 1, Gigi 2, Gigi 3, Gigi HD si GIgi LIVE sunt canalele tv pe care mai multe televiziuni vor sa le infiinteze pentru a transmite imagini cu Gigi Becali la inchisoare, pe urmatorii trei ani. Dumitru Dragomir organizeaza licitatia drepturilor tv si vorbeste exclusiv despre aceasta.

Le Monde:Arestarea lui Gigi Becali a fost influentata de miza aderarii Romaniei la Schengen

Celebrul cotidian francez a publicat in editia electronica de marti, 22 iunie, o stire despre condamnarea lui Gigi Becali la inchisoare, jurnalistii francezi banuind ca exista o legatura stransa intre arestarea patronului Stelei si asteptata aderare a Romaniei la spatiul Schengen.

Parcursul lui Gigi Becali: Cum a ajuns de la comertul cu blugi in Parlamentul European si apoi la inchisoare

Gigi Becali a ajuns sa fie cunoscut de catre public in anul 2000, in momentul in care a reusit sa intre in Consiliul de Administratie al celui mai titrat club de fotbal din Romania- Steaua Bucuresti.

Evolutia lui Gigi Becali in viata publica: Cum a ajuns de la comertul cu blugi la Parlamentul European si apoi la inchisoare (VIDEO)

Gigi Becali a ajuns sa fie cunoscut de catre public in anul 2000, in momentul in care a reusit sa intre in Consiliul de Administratie al celui mai titrat club de fotbal din Romania- Steaua Bucuresti.

Free Gigi sau Gigi Becali Liber, paginile de Facebook pe care oamenii militeaza pentru eliberarea lui Gigi Becali

Gigi Becali a ajuns la inchisoare dupa ce a primit doua pedepse cu suspendare. Este inca un motiv pentru fanii acestuia sa renasca miscarea Free Gigi. Acum se desfasoara pe Facebook cu mii de fani.

Gigi Becali va trebui sa plateasca taxa de protectie la inchisoare: Afla cat se cere vedetelor

Prima problema a lui Gigi Becali dupa ce a ajuns in arest va fi sa-si asigure protectia impotriva agresiunilor fizice care au loc zilnic in puscarie. Aproximativ 10. 000 de euro pe luna este taxa de.

Gigi Becali a primit un TELEVIZOR la inchisoare: Gardienii l-au RESPINS.

Gigi Becali, condamnat luni in dosarul schimburilor de terenuri cu MApN, a cerut un televizor si aparate de ras in puscarie, iar verii sai au venit in vizita si i-au adus lucrurile cerute. Finantatorul Stelei a fost vizitat de catre varul sau, Victor Becali dar si de catre omul sau de incredere, Ionut Lutu, potrivit B1. ro. Totusi, comandantul unitatii a respins televizorul adus lui Gigi Becali, un LED Samsung cu diagonala 56 de centimetri, pe motiv ca este prea modern, scrie .

Mesajul lui Gigi Becali din inchisoare: Steaua va fi condusa de Reghecampf si de Mihai Stoica

Mihai Stoica a transmis la iesirea din penitenciarul Rahova un mesaj al lui Gigi Becali, in care acesta anunta ca Steaua va fi condusa in lipsa sa de antrenorul Laurentiu Reghecampf si de managerul gruparii ros-albastre cu putere maxima, relateaza Mediafax.

Gigi Becali a transmis doua mesaje din inchisoare: Reghecampf va ramane la Steaua si toate contractele vor fi respectate

In urma unei vizite la inchisoarea unde se afla incarcerat Gigi Becali, Mihai Stoica a declarat ca finantatorul Stelei are de transmis doua mesaje. in primul rand, acesta a tinut sa anunte ca Laurentiu.

Gigi Becali a primit un televizor si sacose cu produse la inchisoare: Omul de afaceri, vizitat de familie

Gigi Becali vrea televizor si aparate de ras in puscarie. Iar dorinta lui devine realitate si de dupa gratii. in urma cu putin timp verii sai au venit sa ii aduca mai multe sacose cu produse. Finantator.

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )