Libnet.ro
UNICEF

13:00

Traficul rutier, redeschis pe mai multe sectoare de drumuri nationale din Vaslui, Galati, Suceava si Iasi. Situatia drumurilor nationale afectate de viscol

Hotnews Hotnews,
 Traficul rutier, redeschis pe mai multe sectoare de drumuri nationale din Vaslui, Galati, Suceava si Iasi. Situatia drumurilor nationale afectate de viscol

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a anunta ca a fost deschis traficul rutier pe mai multe sectoare de drumuri nationale din judetele Vaslui, Galati, Suceava si Iasi. Situatia drumurilor nationale afectate de viscol, in articol. continuă pe Hotnews

Mai multe sectoare de drumuri raman inchise circulatiei

Doua autostrazi, A2 Bucuresti - Constanta, si A4 Ovidiu - Agigea, sunt in continuare inchise circulatiei astazi, la ora 16. 30, la fel ca si alte sectoare de drumuri nationale, informeaza Centrul Infotrafic al Politiei Romane.

Mai multe sectoare de drumuri raman inchise circulatiei

ACTUALIZARE 19:54 Circulatia rutiera pe Autostrada Soarelui Bucuresti - Constanta) a fost reluata, pe ambele sensuri, intre Capitala si Lehliu-Gara, pe tronsonul kilometric 12-64, informeaza Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane IGPR).

Nu se circula spre Bucuresti. Alte trei drumuri nationale din Vrancea sunt inchise

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca, la aceasta ora 7:30), din cauza zapezii si a viscolului, sunt inchise mai multe sectoare de drumuri nationale.

Autostrada Soarelui, iNCHISA din cauza conditiilor METEO. CE ALTE DRUMURI SUNT BLOCATE iN ACEST MOMENT iN TARA

Politia Romana anunta ca mai multe sectoare de drumuri nationale sunt inchise din cauza conditiilor meteo nefavorabile, printre care si Autostrada Soarelui Bucuresti-Constanta, informeaza.

Mai multe masini ramase blocate pe drumurile din Vaslui. Autoritatile fac apel la soferi sa evite deplasarile: Vizibilitatea este foarte redusa

Mai multe persoane, printre care si un copil, au ramas izolate pe camp, timp de mai multe ore, dupa ce masinile in care se aflau s-au blocat in zapada, in cursul diminetii de duminica, pe diferite sectoare de drumuri judetene din Vaslui. Autoritatile au intervenit si au reusit sa-i salveze pe cei inzapeziti. Doua drumuri nationale sunt inchise in judetul Vaslui, iar pe drumul european 85, in zona Dobrina, traficul este restrictionat.

Se reia traficul rutier in Ialomita. Lista completa a drumurilor nationale pe care se poate circula

Politistii ialomiteni anunta ca la aceasta ora se circula in conditii de iarna pe cinci drumuri nationale din judet. in conditii similare se circula si pe drumurile judetene, o parte dintre acestea fiind in continuare impracticabile. in privinta vremii, Ialomita intra sub Cod Galben de ninsori.

UPDATE Cod rosu de viscol la Galati. Trei drumuri nationale si patru judetene au fost inchise. Slujba de Boboteaza, de pe Faleza, a fost anulata

Sute de locuinte au ramas fara energie electrica dupa ce retelele au fost afectate de vantul foarte puternic. Traficul rutier este grav perturbat in majoritatea localitatilor rurale. Autoritatile insista ca soferii sa nu plece la drum pentru ca exista risc iminent de inzapezire. Codul rosu se va incheia la ora 18,00.

Drumuri nationale afectate de viscol. Situatia de la ora 16.30

Potrivit centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane, sambata dupa-amiaza, la ora transmiterii acestei stiri, mai sunt inchise din cauza zapezii si a viscolului urmatoarele sectoare de drumuri nationale: .

Cod portocaliu de viscol.Mai multe drumuri nationale si Autostrada A2, inchise. Patru judete, izolate

Mai multe drumuri nationale din judetele Buzau, Giurgiu, Vrancea, Braila, precum si Autostrada Soarelui sunt inchise, vineri dimineata, din cauza viscolului.

Centrul INFOTRAFIC. Zeci de drumuri nationale din intreaga tara, inchise. Autoritatile bulgare au suspendat circulatia pe podul Calfat - Vidin, de la granita cu Bulgaria

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca, la ora 10. 00, din cauza zapezii si a viscolului, sunt inchise urmatoarele mai multe drumuri nationale.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )