Libnet.ro
UNICEF

00:07

Tragedia din Italia. Societatea care administra podul prabusit la Genova anunta ca va aloca 500 de milioane de euro pentru reconstructie si ajutoare

Adevărul Adevărul,
Tragedia din Italia. Societatea care administra podul prabusit la Genova anunta ca va aloca 500 de milioane de euro pentru reconstructie si ajutoare

Conducerea societatii Autostrade per lItalia, care administra podul rutier care s-a prabusit marti la Genova, provocand moartea a cel putin 43 de persoane, a anuntat ca va aloca 500 de milioane de euro pentru reconstructie si pentru ajutoare destinate orasului, relateaza Europe 1. continuă pe Adevărul

Anuntul facut de firma care administra podul prabusit in Genova

Conducerea societatii Autostrade per lItalia, care administra podul rutier prabusit marti, la Genova, a anuntat sambata ca va aloca 500 de milioane de euro pentru reconstructie si pentru ajutoare destinate.

Dupa TRAGEDIA din Italia, CNAIR arata care e starea podurilor din Romania

In urma tragediei petrecute la Padova, Italia, unde un viaduct s-a prabusit, Compania Nationala de Drumuri a emis un comunicat cu privire la siguranta podurilor din Romania. Redam mai jos comunicatul integral.

Au fost oprite operatiunile de cautare dupa tragedia din Italia. Bilantul final al mortilor

Operatiunea de cautare a persoanelor disparute dupa ce vidfuctul Morandi s-a prabusit in Genova s-a incheiat peste noapte dupa ce au fost gasite ultimele trei corpuri, numarul mortilor ajungand la 43, scrie.

Primar din Gorj, noi detalii despre romanul declarat mort dupa tragedia din Italia: Este in spital, in coma indusa, cu multiple traumatisme

Romanul declarat mort de autoritatile italiene, dupa tragedia din Genova, dar care este, de fapt, in viata, se afla la spital, in coma indusa, cu multiple traumatisme, spune Constantin Bobaru, primarul.

Romanul ranit in tragedia din Italia a murit in spital

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a anuntat sambata ca romanul ranit in urma prabusirii podului rutier Morandi de la Genova Italia) a murit. Cetateanul roman ranit in urma prabusirii viaductului.

Noi detalii despre tragedia din Italia. Anuntul facut de Comisia Europeana

Comisia Europeana a dat asigurari joi ca a incurajat Italia sa investeasca in infrastructura, dupa criticile venite din partea guvernului populist italian in urma prabusirii marti a unei portiuni dintr-un.

Un al treilea roman, printre victimele prabusirii podului din Italia. in ce stare este barbatul

Un al treilea roman a fost ranit in urma tragediei din Italia, acolo unde un pod s-a prabusit. Romanul este in varsta de 34 de ani si se numara printre persoanele ranite in urma prabusirii podului.

Cel putin 40 de persoane au murit in urma incidentului din Italia. Zeci de persoane sunt inca disparute

Aproximativ 40 de persoane si-au pierdut viata dupa prabusirea segmentului suspendat al Autostrazii A10 din Italia, in apropierea orasului Genova, conform celui mai recent bilant anuntat de autoritatile.

Tragedia din Genova. Bilantul creste la 41 de morti in ziua funeraliilor nationale

Corpurile a trei persoane au fost descoperite sambata de echipele de salvare printre ruinile podului rutier Morandi prabusit saptamana aceasta la Genova, ridicand astfel la 41 de morti bilantul victimelor.

Drama familiei lui Marian Rosca, romanul ranit in tragedia din Italia. E socant ce s-a intamplat cu sora acestuia

Drama familiei lui Marian Rosca, romanul ranit in accidentul din Genova, soldat cu 40 de morti. Barbatul, aflat in coma la spital, a vorbit ultima oara la telefon cu sora sa, careia i-a spus ca nu se simtea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )