Libnet.ro
UNICEF

16:45

Un al treilea roman, printre victimele prabusirii podului din Italia. in ce stare este barbatul

Antena3 Antena3,
Un al treilea roman, printre victimele prabusirii podului din Italia. in ce stare este barbatul

Un al treilea roman a fost ranit in urma tragediei din Italia, acolo unde un pod s-a prabusit. Romanul este in varsta de 34 de ani si se numara printre persoanele ranite in urma prabusirii podului. continuă pe Antena3

Un moldovean, printre victimele prabusirii podului din Genova

Ministerul de Externe de la Chisinau a anuntat miercuri, 15 august, ca printre victimele inregistrate ca urmare a prabusirii podului rutier din regiunea orasului Genova este si un cetatean al Republicii Moldova cu dubla cetatenie. Consulatul se afla in contact cu rudele.

inca un moldovean, VICTIMA prabusirii podului din Genova! Detalii de ULTIM moment

Ministerul Afacerilor Externe de la Chisinau informeaza ca inca un cetatean al Republicii Moldova a fost victima prabusirii podului din Genova, anunta Agora. Moldoveanul a fost ranit, suferind o serie.

Consulatul Romaniei, INFORMARE de ULTIMA ORA dupa prabusirea podului din Italia

Niciun roman declarat pana acum victima in tragedia de la Genova. Consulatul General al Romaniei la Torino mentioneaza ca politia italiana nu a gasit romani printre victimele autostrazii prabusite.

inca un roman a fost ranit, dupa prabusirea podului din Italia

Un roman se afla printre cei 35de oameni care au murit in urma prabusurii unui pod de pe o autostrada din apropiere de Genova. Vin, insa, si vesti bune. Un sofer roman de TIR se afla printre.

Un roman a asistat la prabusirea podului din Italia. Momentele dramatice din timpul incidentului

Un roman care locuieste in apropiere de podul prabusit din Genova a povestit momentele cumplite din timpul producerii incidentului. Locuiesc la doua statii de autobuz de podul cazut. Podul a fost lovit de.

inca un moldovean, victima prabusirii podului din Genova. Acesta a ramas in viata

Ministerul Afacerilor Externe de la Chisinau informeaza ca inca un cetatean al Republicii Moldova a fost victima prabusirii podului din Genova. Moldoveanul a fost ranit, suferind o serie de traumatisme. El este internat intr-un spital din localitate, iar viata acestuia este in afara oricarui pericol.

Un al doilea romn a fost gasit mort n urma prabusirii podului din apropiere de Genova

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat, miercuri, ca un al doilea roman a fost identificat printre persoanele decedate in urma prabusirii podului rutier in apropiere de Genova, potrivit Mediafax.

Prima reactie a MAE dupa prabusirea unui pod din Italia

Consulatul General al Romaniei la Torino spune ca nu a fost notificat in legatura cu existenta unor cetateni romani printre victimele prabusirii unui pod la Genova si nici nu a primit solicitari de.

inca un roman a murit in tragedia din Italia

Un alt cetatean roman, cu dubla cetatenie, a fost identificat printre persoanele decedate, in urmaincidentului produspe autostrada A10, in apropiere de Genova, ca urmare a prabusirii unei portiuni.

Consulatul General al Romaniei de la Torino anunta ca nu a primit notificari despre existenta unor romani printre victimele de la Genova

Consulatul General al Romaniei la Torino spune ca nu a fost notificat in legatura cu existenta unor cetateni romani printre victimele prabusirii unui pod la Genova si nici nu a primit solicitari de asistenta consulara in legatura cu acest incident.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )